fbpx

Fredric från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren Degiro för 6 minuter sedan.

» Prova Degiro du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Mobilapplikationen BOTS tar trading med handelsbotar till en helt ny nivå och gör det både smartare, lättare och mer tillgängligt för fler. Läs mer om hur appen funkar, vad du kan trada och varför BOTS kan vara väl värd att testa.

BOTS appen är den senaste i raden av tjänster att testas och recenseras av teamet på Valutahandel. Samtidigt ska den inte misstas för att bara vara en i mängden. Tvärtom. Sajten skiljer sig en hel del från de traditionella mäklarna och exchangeplattformarna som dominerar marknaden – här erbjuds istället ett nytt och innovativt sätt att handla med botar. Bara botar.

Det här är BOTS: Så fungerar den

BOTS är en automatiserad plattform helt inriktad på crypto trading med botar. Tjänsten är skapad i appformat för iOS och Android, i vilken registrerade användare kan välja och vraka bland ett generöst urval av bra handelsrobotar. Runt 270 stycken robotar för trading faktiskt – på ett ungefär.

Appen ägs av det nederländska mjukvaruföretaget RevenYOU, vilka lanserade denna innovativa plattform under 2018. Ambitionen var precis som rubriken lyder – att göra robotrading enklare och mer tillgängligt för alla.

Vem som helst kan bli kund, oberoende av geografisk hemvist och oberoende av tidigare erfarenheter från handel med krypto. BOTS.io-appen är gratis att ladda ned, lätt att använda och kanske framförallt – ett verktyg som sänker tröskeln in till kryptomarknaden för många fler.

BOTS växer stadigt och har i nuläget strax över 200 000 registrererade användare i närmare tjugo olika länder. Siffror som väntas öka ytterligare då allt fler blir intresserade av krypto och det virtuella finansiella systemet blir allt mer accepterat.

Plattformen använder Binance som kryptomäklare

BOTS är ingen egen mäklare eller crypto exchange. Istället är tjänsten ansluten till redan existerande aktörer, på vilka de tillgängliga botarna tradar. Framförallt handlar det om Binance – vilken ju är världens största exchange för kryptovalutor.

När du signar in på ditt BOTS-konto finner du en meny av alla de botar som finns tillgängliga i appen. För att underlätta en bra riskbedömning är botarna ratade med 1-12, där ett värde under fyra är lika med låg risk och ett värde över 9 är lika med hög risk. Föredrar du medel är det en rating däremellan du ska sikta på.

Så funkar det

BOTS skapades för att göra trading med dels botar, dels krypto enklare och mer lättillgängligt. Och det är det verkligen – både enklare och väldigt tillgängligt.

Nedladdning av appen går snabbt och att skapa ett konto (standard eller guld) är hur smidigt som helst. Därefter behöver du bara göra en insättning på minst €50 för att komma igång och börja handla.

Väl inloggad på BOTS möts du av ett lättnavigerat användargränssnitt med bra översikt och tydliga menyer. Du kan bland annat scrolla bland de mest populära botarna just nu, skapa egna bevakningslistor, få uppdateringar om veckans bäst presterande bot och så vidare.

För de botar du investerar i får du givetvis tillgång till data om hur varje bot går, vad den procentuella utvecklingen är, hur många andra som tradar samma bot och mycket mer. Allt du behöver för att hålla bra koll på dina pengar.

Testa robotrading med krypto – bli kund hos BOTS du också.

Två tummar upp för bra transparens och låga avgifter

Eftersom trading med botar utgör en tjänst där man som kund får en viss bekvämlighet i att trada efter någon annans färdiga algoritm, skulle man kunna tänka sig att avgifterna är lite högre. Så är dock inte fallet här.

Avgiften hos BOTS är 0,2% på varje insättning du gör i en bot. Av detta går en del till RevenYOU och en del till personen bakom boten. Skapar du egna botar i appen tjänar du alltså pengar för varje gång någon annan använder din EA.

Kostnaden för uttag är lite högre – 1,5% av det belopp du tar ut – vilket ändå får anses vara jämförelsevis lågt.

Vid sidan av de låga avgifterna – och det generösa urvalet av spännande bots förstås – har BOTS uppmärksammats mycket för sin transparens. Här finns inga dolda kostnader eller påslag och samtliga klientmedel hålls i krypterade plånböcker. Givetvis åtskilda från RevenYOUs egna kapital.

Krypto just nu – valutor och aktier på gång

I dagsläget är BOTS endast för dig som vill handla med kryptovalutor. Appen ger en unik möjlighet för nybörjare att ta sig in på marknaden med färdiga strategier att luta sig mot – men kan förstås användas av mer erfarna handlare också.
Vilka kryptopar som finns tillgängliga beror på vilka botarna tradar. Med 270+ botar är utbudet bra. Ett litet minus för att det inte går att söka på ett valutapar och sedan få upp de robotar som tradar det. Är du ute efter ett specifikt par måste du istället scrolla igenom alla robotars information.

Succén med krypto har fått BOTS.io och RevenYOU att blicka framåt och sikta ännu högre – mot expansion måste marknadsmässigt och tillgångsmässigt. Inom kort sägs plattformen utöka utbudet med aktier och valutor också – och därefter ska ännu fler digitala tillgångar ligga i pipen.

Vilken eller vilka mäklare som kommer anslutas för det, eller om BOTS själva mäklar, har ännu inte klargjorts. Oavsett vilket kan vi dock, givet framgångarna hittills, förvänta oss att det blir riktigt bra.

Slutsats: Därför är BOTS värd att testa

BOTS har mycket att erbjuda den som är nyfiken på krypto – och inom kort även valutor och aktier – men som önskar hjälp på traven med färdiga algoritmer att handla efter. Det är enkelt att komma igång, en hel del värdefull data om varje bot tillhandahålls för att man ska kunna fatta välgrundade beslut och avgifterna är låga.

Visst finns en gnutta förbättringspotential kring exempelvis insättningsmöjligheter (skulle kunna bli enklare), men det gör det ju hos alla. Sammantaget levererar BOTS.io en smart, bekväm och lättillgänglig tjänst för enkel kryptohandel. Väl värd att testa om du frågar oss. Skapa ditt konto hos BOTS.io redan nu!


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.