fbpx

Greg från Huddinge

Registrerade sig hos valutamäklaren CEX för 30 minuter sedan.

» Prova CEX du med.
Som vanligt ska man aldrig riskera pengar man inte har råd att förlora.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Populära onlinemäklaren Skilling låter via sin hemsida meddela att man från och med mars månad utökar den maximala hävstången på vissa utvalda instrument. Ändringen gäller flera par inom valutahandel, såväl som vissa index.

Den snabba, innovativa och prisvärda handeln hos skandinaviskt grundade valutamäklaren Skilling blir nu ännu ett snäpp bättre. Tidigare i mars gick Skilling ut med nyheten att man utökar den maximala hävstången på vissa utvalda instrument, totalt handlar det om 29 stycken, inom två olika tillgångskategorier. Från och med nu kan kunder belåna positioner i dessa instrument med 1:1000 istället för den tidigare maxgränsen på 1:500. Ändringen motiveras av Skilling som ett steg i att göra plattformen ännu mer anpassad efter kundernas behov och efterfrågan.

Höjer hävstången från 1:500 till 1:1000

Eftersom Skilling är en EU-reglerad onlinemäklare, med licens hos bland andra CySEC, gäller den nya högre gränsen för hävstång enbart utvalda professionella kunder. I enlighet med regelverket inom EU får privata retail-kunder endast erbjudas hävstång om max 1:30.

Har du ett privat handelskonto kommer du med andra ord inte att kunna utnyttja den mer frikostiga gränsen – men för dig med ett professionellt tradingkonto väntar nya möjligheter. Höjningen från 1:500 till 1:1000 innebär att du kan få riktigt stor exponering med endast en liten satsning av eget kapital.

Testa valutahandel med snäv spread och marknadens bästa villkor – registrera dig hos Skilling nu!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Högkvalitativ valutahandel för både privata och professionella kunder. På webben och direkt i mobilen. Upptäck Skilling du med!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Valutahandel med hävstång 1:1000 – vilka par omfattas?

Av de totalt 29 instrument som höjningen gäller är 21 av dem valutapar. Från och med mars kommer vissa professionella kunder att kunna trada EURUSD, NZDJPY, EURGBP, AUDNZD, USDCAD, EURNZD, GBPCAD, GBPNZD, EURCAD, NZDUSD, EURJPY, AUDUSD, AUDJPY, GBPUSD, AUDCAD, GBPJPY, GBPAUD, EURAUD, USDJPY, NZDCAD samt CADJPY med hävstång 1:1000 istället för som tidigare 1:500.

För övriga valutapar i Skillings utbud gäller samma hävstång som tidigare, och för privata kunder gäller fortsatt max 1:30 i hävstång vid valutahandel.

Höjningen inkluderar även vissa utvalda index

Aktier, råvaror och kryptovalutor är undantagna från Skillings höjning, men däremot får även en del börsindex höjd hävstångsnivå. För France 40, EU Stocks 50, UK 100, DOWJONES 30, US100, S&P 500, Australia 200 och Germany 40 höjs gränsen från den tidigare maxnivån 1:500 till 1:1000, och även här är ändringen igång från nu i mars.

Gäller måndag-fredag varje vecka

De höjda gränserna för hävstång i ovan nämnda instrument kommer enligt information från Skilling att gälla från och med måndag kl 9 (CET) varje vecka, till och med fredag kl 12 (CET). Fredagar kl 12 dras alltså nivån ned till 1:500 igen för att sedan återgå till 1:1000 på måndag morgon kl 9.

Är du kund med ett professionellt konto som omfattas av den här höjningen, behöver du själv inte göra någonting för att få tillgång till handel med de nya nivåerna. Den höjda hävstången fanns för första gången tillgänglig i måndags morse förra veckan, det vill säga den 20 mars, och gällde sedan fram till i fredags kl 12. Igår morse återgick nivån till 1:1000 för de 29 utvalda instrumenten, och kommer att ligga där till och med nu på fredag den 31 mars.

Varför höjer Skilling hävstången – och vad innebär det för dig som kund?

Som en av Europas främsta sajter för högkvalitativ och säker online trading strävar Skilling alltid efter att fortsätta erbjuda sina kunder fler möjligheter och bättre flexibilitet. Genom att höja den maximala hävstången på utvalda instrument och för vissa professionella kunder vill man ge sina traders en ännu bättre handelsupplevelse och visa på sitt engagemang för att möta önskemål och efterfrågan från kunder.

Som nämnts ovan gäller den nya generösa hävstångsgränsen enbart professionella kunder. Har du ett sådant konto kan du från och med nu alltså handla 21 valutapar och 8 index med 1:1000 belåning istället för 1:500 som tidigare. Höjningen ger möjlighet till större exponering och med det också chans till större vinster. För dig med privatkonto sker ingen förändring – handel sker fortsatt med maxgräns 1:30 i hävstång.

Högre hävstång ger ökade möjligheter – men också ökad risk

I sitt meddelande om nyheten med högre hävstång framhåller Skilling den ökade flexibilitet och de nya möjligheter den ökade gränsen innebär, men också det risktagande som följer med hög hävstång. De råder sina kunder till försiktighet och uppmanar alla att ha en stabil handelsstrategi innan man testar handel med hävstång på den här höga nivån.

Valutahandel ser med spänning fram emot hur ändringen i hävstångspolicy för professionella kunder kommer att bidra till Skillings fortsatta tillväxt och framgång på såväl den europeiska marknaden, som den globala.

Vill du läsa mer om hur hävstång fungerar samt vilka risker och möjligheter som är förenade med hävstångshandel, finns mycket bra information att hitta i vårt artikelarkiv. Läs till exempel gärna Hur fungerar hävstång inom valutahandel? och Risker och möjligheter med hävstång under valutahandel

Har du inget konto hos Skilling men önskar bli kund? Öppna ett gratis demokonto hos Skilling och testa plattformen helt riksfritt under 30 dagar. Därefter kan du, om du vill, enkelt konvertera kontot till ett livekonto och börja trada på riktigt.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Tryggare valutahandel på världens bästa tradingplattform för CFD-trading. Bli kund hos Skilling snabbt, säkert och kostnadsfritt.

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.