fbpx

Henrik från Torekov

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 19 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Startsidan för Axi Trader
Klicka för större bilder

Godkänd och licenserad på tre kontinenter, tiotusentals registrerade användare i över 100 länder och en tradingvolym som överstiger $100 miljarder varje månad. Australiensiska valutamäklaren AxiTrader har onekligen rönt stora framgångar sedan starten år 2007, och räknas idag som en av de mest lovande tradingplattformarna på marknaden. Med hjälp av avancerad informationsteknik erbjuder AxiTrader attraktiv högfrekvens-/låglatenshandel som möjliggör snabbare avslut, bättre orderfyllnad och mer förmånliga priser - samtliga viktiga förutsättningar för att göra din handel mer lönsam. Testa online trading med moderna CFD-instrument hos AxiTrader - registrera dig idag.

Axi Trader

Axi Trader logo

Totalt betyg

9.29/10

Betyg-detaljer

10
9
9
9
10
9
9

 • Min. insättning

  US$1

 • Plattformar

  1

 • Grundat

  2007

 • Licenser

  3

 • Land

  Australien

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja, 24/5

 • Valuta insättning

  USD EUR GBP AUD

 
Tradingsajten AxiTrader ägs och drivs av moderbolaget AxiCorp, vilket också har varumärkena AxiPrime, AxiOne och AxiSelect under sina vingar. Bakom företaget står Rajesh Yohannan (VD) och grundaren Goran Drapac, en mycket lyckosam duo som framgångsrikt utvecklat AxiTrader till vad det är idag - en av de kanske starkast lysande stjärnorna på marknaden för finansiell handel online. Tekniken finns där, liksom ett brett utbud av tillgångar (såväl stora som små läs om valutapar, ett generöst antal CFDer för råvaror, index och spännande kryptovalutor) och viktiga kvalitetsindikatorer som ett flertal licenser, transparent prissättning och en flerfaldigt prisbelönt kundtjänst. Öppna ett demokonto och kom igång med valutahandel snabbt hos AxiTrader du också.
 
Eftersom AxiTrader är reglerade och innehar licens i både Storbritannien (FCA), Australien (ASIC) och Mellanöstern (DFSA), har de möjlighet att erbjuda olika maxnivåer på hävstång beroende på vilken region du befinner dig i. För traders inom EU ligger maxgränsen på 1:30 (1:20 för index och 1:2 för krypto), medan professionella handlare utanför EU kan få upp till 1:400 förutsatt att vissa kriterier uppfylls.
 
Du betalar ingenting för att öppna ett konto hos AxiTrader och samtliga insättningar är också helt kostnadsfria. Även uttag är gratis, förutsatt att summan överstiger 50 USD alternativt motsvarar den totala balansen på ditt konto. Vid lägre uttag kan en administrativ avgift om 25 USD tillkomma.

Sett till rena tradingkostnader ligger AxiTraders spreads och kommissioner på låga och konkurrenskraftiga nivåer. Sajten erbjuder två olika typer av konton, Standard och Pro, för vilka avgifterna skiljer sig något åt. Väljer du ett standardkonto handlar du helt kommissionsfritt och till en lägsta möjliga spread på endast 0,4 pips. För professionellt konto är lägsta spread istället 0,0 pips, med en total kommission på 7 USD per trade (köp och sälj).
 


 
+ Licenserad på tre kontinenter inkl EU-reglering
+ Avancerad teknologi för högfrekvens-/låglatenshandel
+ Anpassningsbara grafer och diagram samt ett flertal olika tekniska indikatorer genom MT4-plattformen
+ Multiinternationell hemsida och support med fler än 10 olika språkval
+ Fri tillgång till PsyQuation - världens ledande AI-styrda analysplattform
+ Hela 11 olika basvalutor - EUR, GBP, USD, PLN, CHF, AUD, CAD, HKD, JPY, NZD, SGD.
+ Ta del av och dela tradingsignaler för copytrading med tusentals andra användare
+ Möjlighet till gratis tradingkurser online hos Knightsbridge Trading Academy

 
- Varken hemsida eller support finns på svenska ännu, men det ryktas vara på gång
- Ingen tvåstegsverifiering vid login på tradingplattformen MT4
- Islamiskt konto ej tillgängligt

 
Hos AxiTrader handlar du via tradingplattformarnas mesta och självklara nummer 1; MetaTrader4. Desktopversionen finns att ladda ned på AxiTraders hemsida, där du också får direkt åtkomst till den smidiga webbplattformen. Vill du kunna handla när du pendlar? Ladda hem AxiTrader-appen till din smartphone - med samma tradingmöjligheter som på dator.

Under fliken "Platforms" hittas även direktlänk till AxiCorps nylanserade och egendesignade plattform AxiOne. AxiOne är designad för att ge såväl institutionella traders som privata mer flexibilitet med direkt tillgång till 20+ likviditetsleverantörer, sömlös integrering mellan den egna plattformen och MT4 samt möjlighet att välja och anpassa likviditetsleverantör utifrån marknad och tidszon.

Vidare får du som registrerad användare hos AxiTrader dessutom fri tillgång till analysplattformen PsyQuation, där du med hjälp av den senaste AI-tekniken kan studera och analysera din historik, identifiera styrkor och svagheter i din läs om strategi och mycket mer. Stort plus i kanten.


 
AxiTraders kundtjänst har belönats med priser flera år i rad, och det är lätt att förstå varför. En proffsig, kostnadsfri telefonsupport på hela 11 olika språk finns tillgänglig dygnet runt måndag-fredag, liksom en livechatt med mycket korta svarstider. Givetvis finns också möjligheten att maila in din fråga till AxiTraders kundtjänst.
 
Axi Trader är licenserade enligt nedanstående jurisdiktion(er).

Licens i UK: Ja, AxiCorp Limited (509746)
Licens i Australien: Ja, AxiCorp Financial Services Pty Ltd (318232)
Annan Licens: Ja, AxiCorp Financial Services Pty Ltd (2758) Förenade Arabemiraten
 
 

Är det säkert att handla via AxiTraders plattform?

Absolut. AxiTrader är en seriös och trefaldigt reglerad onlinemäklare som står under tillsyn av både FCA, ASIC och DFSA. Full transparens tillämpas mot alla parter, liksom 100% segregerade konton samt försäkring av kapital på upp till 1 miljon USD för varje användare.

Vad är lägsta insättning hos AxiTrader?

Till skillnad från många andra onlinemäklare, kräver AxiTrader ingen insättning för att starta ett tradingkonto. Lästa deposition är således $0.

Vilka insättningsmetoder kan jag använda?

Depositioner kan göras med kredit-/kontokort, banköverföring samt ett flertal elektroniska betaltjänster såsom Skrill, B Pay och Neteller.

Passar AxiTrader även för nybörjare?

AxiTrader är ett utmärkt val av mäklare för traders som saknar tidigare erfarenhet. Den lättnavigerade och tydliga plattformen är enkel att förstå, det är lätt att hålla koll på såväl belåning som öppna positioner och historik, och det finns ett mycket bra utbildningsmaterial att ta del av för dig som önskar lära dig mer om online trading, strategier, tekniska hjälpmedel och mycket mer.
Bolaget bakom Axi Trader har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för AxiTrader är ett varumärke under AxiCorp (tidigare AxisForex)
  Inga fler nyheter om Axi Trader tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.