fbpx

Alvin från Gävle

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 29 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
82% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Handla när som helst, var som helst, med FXGM!
Klicka för större bilder

FXGM är ett bolag med synnerligen tveksamma metoder, som i juli 2021 tappade sin EU-licens. Dessförinnan så fick FXGM böter på 270 000 EUR, då deras metoder för orderutförande, intressekonflikt och brist på vettig organisering uppmärksammades av myndigheterna. Trots att de tidigare erbjudit svensk online trading med internationell räckvidd, så har CySEC numera begränsat bolaget från att serva kunder inom EU. Sajten finns förutom på svenska, även på finska, tyska, italienska, spanska, franska, polska och engelska givetvis. FXGM erbjöd tidigare sina kunder valutahandel, råvarutrading samt aktiehandel över hela världen med hjälp av CFD'er. Du kunde komma igång från 2000 kr och handla precis den storlek som passar dig genom en sofistikerad plattform för trading som heter PROfit. Ifall Du själv kommer få in en vinst (profit) blir lättare ju mer du utbildar dig själv.

Som tur är så bjuder FXGM sina kunder på en användarvänlig handelsmiljö för både nybörjare och mer professionella tradingkunder. Det egenutvecklade handelssystemet skapades för att erbjuda nybörjare en mer användarvänlig trading-miljö, men med professionella traders krav. Dessvärre så har FXGM förlorat licensen. Så undvik detta bolag! Trots att allt är på svenska, så bör Du inte handla härifrån länge då FXGM är avstängt.
TIPS: Prova Skilling istället, en seriös skandinavisk valutamäklare!

FXGM

FXGM logo

Totalt betyg

0.11/10

Betyg-detaljer

1
0
0
0
0
0
0
0
0

 • Min. insättning

  2000 kr

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  2011

 • Licenser

  0

 • Land

  -

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  EUR SEK GBP USD

 
FXGM accepterar PayPal, som en av få valutamäklare inom Europa. Det gäller inte bara för valuta heller, utan du kan göra insättningar med Paypal till FXGM även om du ska handla aktier, råvaror eller index.

Bolaget ger dig bra översikt med sina diagram för valutahandel eller aktiehandel, så att du alltid kan hänga med vad som händer. En av våra favoritverktyg hos FCGM är deras "insider trading" sida, där det visas hur folk handlar just nu! Se ifall USD/EUR, guld eller någon speciell aktie är extra handlad eller såld för den delen. På så vis får du snabbt, enkelt och tydligt förslag på aktier som är värda att blanka eller köpa för den delen.

 
Det finns två typer av konton tillgängliga för privatpersoner, så kallade "icke-professionella klienter" och "professionella klienter". Namnet kanske låter som det "endast" är för riktiga proffs, men i verkligheten kan många ansöka om och bli godkända som "professionella traders", vilket ger en rad olika fördelar.

Du kan bland annat få 200x hävstång (20 000%) för både valutahandel och råvaror. Gällande indexprodukter (som S&P500 eller Nasdaq index) får du upp till 100x (10 000%) hävstång som professionell trader. För aktier så gäller 10x hävstång i alla länder, både för svenska, norska, engelska och amerikanska aktier för att nämna några. För kryptovalutor är det dock enbart 2x hävstång, både för proffessionella och icke-proffs.

För alla vanliga kunder som inte ansöker om att bli proffessionella så är det maximalt 30x hävstång (3000%) för valuta, 20x för råvaror, 20x för index och 5x för aktier.

Som professionell trader så får man förutom högre hävstång / belåning, även 0% marginal vid stängning, så det är otroligt mycket bättre som trader. Nackdelarna är att du inte har skydd vid finansombudsmannen och kan inte få investerarkompensation lika lätt ifall du förlorar ditt investerade kapital.
 
Paypal, VISA, Mastercard, Mastercard, Klarna, Skrill och Neteller för insättning. För uttag så är det dock Paypal eller banköverföring som fungerar bäst.

 
+ Enda valutamäklaren som har Paypal som betalningsmetod .
+ Allt finns på svenska.
+ Upp till 200x hävstång med "proffskonto" och 0% krav på marginal.
 
- Sajten kunde vara bredare när man använder en stor monitor.
- Har förlorat sin licens från EU.
- Har ingen licens från andra jurisdiktioner heller - så undvik detta bolag.
 
Gillar du handla valuta från mobilen? Eller föredrar du snarare en valutahandelssajt som är bra på bärbar dator eller stationär dator? Det finns en egenutvecklad handelsplattform som heter PROfit.

Det finns ett stort utbud av finansiella tillgångar att handla hos FXGM, såsom guld på spotmarknaden, silver på spotmarknaden eller råolja på terminer el CFD'er. Det finns gott om utomordentliga handelsverktyg som hjälper till att handla smart genom FXGM, såsom en ekonomisk kalender, SMS-tjänster eller insider trading som visar hur andra handlar just nu. Handelsplattformen PROfit är kompatibel med både Chrome, Firefox och Internet Explorer och väldigt bekväm att använda och göra online trading på. Du slipper helt nerladdning och kan komma igång direkt hos FXGM.

Trading Central är en av de ytterst eftertraktade produkter som erbjuds kostnadsfritt hos FXGM. Den hjälper dig få aktuell och intressant information, såsom teknisk analys och utbildning. Du kan sätta upp en lista över instrument som du vill följa och få tips när det är dags att gå in i en trade.

 
De bjuder på bra support hos FXGM, som är öppen dygnet runt, 7 dagar i veckan. Prova kontakta dem via e-post eller live chat, vilket som passar dig bäst!
 
FXGM är licenserade inom EU, bland annat på Cypern, enligt nedanstående jurisdiktion(er).

EU-licens, på Cypern: Ja, Depaho Ltd (#161/11)
Annan Licens: Ja, Depaho Ltd i Sydafrika (#47709)
 
 

Vad har FXGM för att hjälpa nybörjare inom valutahandel?

Det finns nästan obegränsat med information tillgänglig för den som vill lära sig mer och bli ett proffs på online trading. Välj mellan guider, e-böcker, gratis träning, live nyheter, onlinekurser för nybörjare eller fråga din personliga kontomanager ifall du har någon fråga. Dessutom så ges gratis marknadsuppdateringar vilket hjälper dig ta bättre beslut. Slutligen så rekommenderar vi att du kollar på deras "insider trading" för att se vad andra handlar just nu. När över 80% handlar en viss valuta eller aktie, så är det stor sannolikhet att en vändning i kursen är nära eller precis har skett. FXGM ger dig också gratis SMS eller e-postmeddelande för marknadsuppdateringar, de senaste nyheterna, för träning och deras trading central som ger tips på bra produkter att handla just nu. Signa upp för alla dessa saker, som är helt gratis, så får du mer "kött på benen" och kan göra bättre trading-beslut.
Bolaget bakom FXGM har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för FX Global Markets
  Inga fler nyheter om FXGM tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.