fbpx

Jonas från Haninge

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 16 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
OKX Crypto Startsida
Klicka för större bilder

Globala kryptoplattformen OKX erbjuder växling, trading, mining och staking av kryptovalutor till riktigt låga avgifter och med ett grymt utbud. Hundratals olika coins finns tillgängliga och sajten har idag miljontals användare i över 100 länder runt om i världen. Valutahandel har tittat närmare på plattformen och testat de tjänster som står till buds. Nedan har vi sammanställt fakta och våra intryck av tjänsten i en ärlig och givetvis obereonde recension - om allt från utbud, användarvänlighet och avgifter till tillgänglighet, insättningsmetoder och säkerhet. Upptäck OKX du med.

OKX

OKX logo

Totalt betyg

8.1/10

Betyg-detaljer

8
9
9
9
0
10
9
9
10

 • Min. insättning

  $100

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  2017

 • Licenser

  0

 • Land

  Seychellerna

 • Råvaror/Krypto

  Nej, Ja

 • Aktiehandel

  Nej

 • Svenskt språk

  Nej

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  USD EUR USDT BTC

 
OKX är en internationell kryptovalutabörs för trading, mining, staking och investeringar i kryptovalutor. Sajten finns tillgänglig för kunder i ett hundratal länder och servar idag miljontals användare runt om i världen - alla med ett brinnande intresse för krypto och höga krav på sin handelsplattform.

Den Seychellerna-baserade sajten har specialiserat sig på att erbjuda ett brett utbud av kryptotjänster samt ett brett utbud av kryptovalutor. Här finns hundratals olika coins tillgängliga för trading och investeringar med futures, optioner, CFD:er, swap trading och spot trading, likväl som för staking, lån, DeFi, mining och växling. Generösa möjligheter som tagit OKX från okänd startup till en av marknadens ledande krypto- och derivatbörser på bara några år.

Idag räknas OKX som den 18:e största kryptovalutabörsen i världen baserat på tradingvolym. Den är en Top 20-exchange känd för hög likviditet (även om det kan svikta i vissa mindre valutor ) och utbudet uppgår i dagsläget till nästan 350 olika coins. Plattformen riktar sig till både nybörjare och mer experttraders och finns tillgänglig i hela världen förutom USA.

På den egna hemsidan kan man också läsa hur OKX drivs av en ambition att med hälp av smart och innovativ kryptointegrering övervinna finansiella barriärer, utveckla den globala ekonomin och till och med förändra världen. Det är onekligen stora ord - men man lyckas faktiskt också leverera.
 
Registrering görs enklet(och gratis) direkt på OKX hemsida. Sign up-knappen hittar du lägst upp i högra hörnet på sajten. Sedavnlig KYC-process görs, vilken hos OKX är uppdelad på två olika nivåer. På den första nivån måste du uppge ditt fullständiga namn, passnummer (eller nummer på annan godkänd ID-handing) samt din nationalitet. På nivå används fotoidentifikation med fotot från ID-handlingen och en selfie.

Trots ett par olika steg går processen smidigt och det tar inte mer än någon dag innan allt är verifierat.

Registrera dig hos OKX nu.
 
Generös hävstång på upp till 1:100 erbjuds på olika derivatinstrument för trading. OKX är ej reglerad i EU, varför hög hävstång kan erbjuds.
 
Vid sidan av hög säkerhet är låga kostnader ett av OKX främsta trumfkort. Plattformen har valt att bryta ned kostnaderna och använda olika nivåer baserade på tradingvolym och kontotillgångar. Tradingavgifterna för spot trading startar på 0,10% (taker fee) men minskar med stigande vokym eller staking i sajtens inhemska mynt - OKB token. Ju större positioner du tar, desto billigare blir det alltså.

Vid en tradingvolym på minst $10 000 per dag är avgiften endast 0,080%. Trading med futures, optioner och andra derivat har egna avgiftsmatriser med varierande kostnader för handeln. Dessa finns på hemsidan och är enkla att hitta. Stort plus för tydlig presentation av avgifterna.

Utöver själva avgifterna för trading är kostnaderna på OKX få. Det kostar ingenting att registrera ett konto, mobilappen är helt gratis att ladda ned och avgifterna för att göra insättningar och uttag är låga.
 
Bankkort (Visa och Mastercard), banköverföring, Apple Pay, Google Pay, Bitcoin.


 
S tort utbud med närmare 350 olika coins tillgängliga.
S nygg och användarvänlig hemsida.
G rymt utbud av tjänster - trading, staking, mining, DeFi, växling
S taking med hög ränta för vissa utvalda mynt (upp till 100% årligen)
L åga avgifter som minskar vid högre tradingvolym.
M ycket bra mobilapp.
E nkelt att köpa kryptovaluta med kort, banköverföring, Apple Pay och andra betaltjänster
M ölighet att köpa krypto för så lite som $5.
G år att både köpa, sälja och skapa NFT:s på den egna NFT-plattformen.
S midig hantering av DeFi-plånbok och kopplade tillgångar.

 
E j tillgänglig för kunder i USA.
S venska finns ej som språkval ännu).
A vgifter för uttag och insättningar visas först när ett uttag/en insättning initieras.

 
OKX erbjuder en webplattform och en mobilplattform - bägge likvärdigt snabba, enkla och smidiga att hantera och navigera. Bra gränssnitt, tydliga menyer som gör det enkelt att hitta och riktigt bra diagram, överblick över historisk data och saldo. Vidare finns också en Liquidity Marketplace för institutionella och professionella handlare samt möjligheten till copy trading, vilket är ett grymt inslag som är relativt ovanligt bland renodlade kryptobörser.


 
Autotrading är möjligt. Du kan själv skapa egna botar hos OKX.
 
OKX har ett utmärkt utbud av tjänster riktade till företag. Under menyfliken "Institutional" finns information om VIP-lån, API:s, historiska marknadsdata, likviditetsnätverk för professionella och institutionella handlare och mer därtill.

Öppna konto för institutionell trading hos OKX.
 
Teknisk support finns tillgänglig dygnet runt via en AI-chattbot. Telefonsupport saknas, men chattfunktionen är väl utbyggd och ger snabbt svar på vanliga frågor om såväl plattformen i sig som tekniska funderingar. All support ges på engelska.

Utöver chatten finns en mycket bra FAQ-sektion uppdelad i olika kategorier och med en mängd spörsmål samlade. Vid specifika frågor som inte kan avhjäpas i chatten eller boten finns OKX på flertalet sociala medier, där man också kan kontakta dem.
 
Ingen licens finns noterad för OKX . Detta är inte ovanligt när det kommer till kryptomäklare utan hör snarare till vanligheten. Finns ingen varning här på sajten så har vi gjort bedömningen att de förtjänar att finnas med. Observera dock att du bör bedöma själv om du litar på mäklaren nog för att låta dem hantera dina pengar.

 
 

Vilka kryptovalutor kan jag handla på OKX?

OKX har i dagsläget stöd för nästan 350 olika coins för trading, växling, investering och staking. Här finns både krypto som BTC och ETH samt NFT:s, stablecoins och DeFi.

Är OKX en säker plattform?

Handel på oreglerade kryptobörser innebär alltid ett visst risktagande, men Valutahandel bedömmer att säkerheten på OKX är jämförbar med andra likartade börser. Viktigt är dock att du alltid gör en egen bedömning av en sajt innan du börjar trada.

Vad krävs för att bli kund hos OKX?

För att öppna ett konto måste du genomgå en vanlig KYC-process, vilken hos OKX är uppdelad på olika nivåer. Du måste uppge namn, nationalitet, ID-handlingsnummer samt ID-foto och en selfie. Registrering görs med e-postadress.

Hur kommer jag igång hos OKX?

Att komma igång är enkelt - du registrerar ett konto, ansluter din befintliga plånbok eller köper krypto och öppnar en ny hos OKX och är sedan redo att börja utnyttja de tjänster som till buds.
Bolaget bakom OKX har tidigare hetat eller kallas ibland fortfarande för OKEx
  Inga fler nyheter om OKX tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.