fbpx

Christian från Norrköping

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 14 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
82% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Idag slår den virtuella Metaverse-plattformen Decentraland upp portarna för världens första digitala Fashion Week någonsin – komplett med front row seats, livemusik och dussintals välkända modehus representerade. Inga biljetter eller speciella inbjudningar behövs – Metaverse Fashion Week är tillgänglig för alla, kan Valutahandel meddela.

Många är vi som drömmer om att någon gång få uppleva en livs levande modevisning med de största och mest ansedda varumärkena i världen. Hittills har det för de flesta av oss emellertid stannat vid en dröm – inbjudningar till dessa kräver som regel ett riktigt bra kontaktnät eller att man själv har en viktig roll inom mode. Tills nu.

Metaverse-plattformen Decentraland gick i december ut med nyheten om att de till våren 2022 skulle lansera en helt virtuell Fashion Week, under vilken tusentals besökare skulle ges möjligheten att närvara på eftertraktade visningar, vimla i show rooms, sippa på virtuell champagne och njuta av stämningen till sjysst livemusik.
Går runt i den digitala modevärlden
Idag torsdag är det så äntligen dags för den fyra dagar långa virtuella modefesten att gå av stapeln – och intresset bland såväl designers som åskådare har varit betydligt större än vad Decentraland först räknade med.

Flera kända modehus kommer hålla visningar

Initiativtagarna till Metaverse Fashion Week har varit, och är fortfarande, relativt hemlighetsfulla om vilka designers som kommer hålla visning under den kommande modeveckan – men man har avslöjat att såväl lyxmärken som mer budgetalternativ och nya potentiella stjärnskott kommer att finnas representerade. Kläder, skor och accessoarer kommer att visas på virtuella catwalkmodeller och besökarna kommer efteråt att kunna köpa en del av plaggen till sina avatarer. För detta krävs dock att man har en Ethereum Wallet.

Enligt uppgift kommer vissa designers också lansera identiska plagg i fysisk form för den som vill klä såväl sig själv som sin virtuella avatar i snygga outfits för SS2022. Här presenteras också riktigt innovativ teknik som gör det möjligt att scanna QR-koder för virtuella plagg man gillar och sedan, med hjälp av en särskild smartphone-kamera, kunna se 3D-modeller av de virtuella plaggens fysiska motsvarigheter.

Hugo Boss undermärke signar avtal med Boson Protocol

Klassiska klädmärket Hugos Boss' underlinje Hugo är en av de aktörer som kommer delta i MVFW. Till skillnad från många av de andra modehusen som fortfarande är hemliga, har Hugo antagit en framträdande roll som ett modehus som går i bräschen för virtuellt mode och en fusion mellan den fysiska designervärlden och den digitala.

Hugo tecknade nyligen ett avtal med Boson Protocol, ett blockchainprotokoll som är partner till MVFW, i syfte att kunna erbjuda kunder i Metaverse möjligheten att köpa fysiska plagg och accessoarer från märket inne i Metaverse. Hittills känner vi inte till något annat klädmärke som signat avtal med en Metaverse blockchain på detta sätt, men blir Metaverse Fashion Week en sådan succé som många förutspår lär många fler följa i Hugos fotspår.

Betyg: 1/10
Minsta insättning: $50
Beskrivning: Störst på derivatinstrument för krypto. Har givetvis Decentralands kryptovaluta. Prova FTX idag!

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar vi trading på denna kryptoplattform.


Vad kan vi förvänta oss av Metaverse Fashion Week?

Syftet med ett event som MVFW är, enligt Decentralands kreativa chef Sam Hamilton, framförallt att visa omvärlden vad som är möjligt och hur långt dagens tekniska och kreativa lösningar faktiskt sträcker sig. Att fusionera den fysiska modevärlden med en virtuell värld, som många spår kommer att ha stor inverkan på våra vardagliga liv och hur vi använder nätet inom ett decennium eller två, skapar en bro mellan nutid och framtid.

Metaverse Fashion Week på Decentraland
Ingången till Metaverse Fashion Week

Vidare säger Hamilton också att MVFW förstås är ett sätt att öka intresset för Decentraland som plattform och att locka fler användare. Man hoppas få fram ett budskap om att Decentraland, och Metaverse i allmänhet, inte bara är en virtuell värld endast avsedd för sådana som älskar high tech och futuristiska miljöer, utan som faktiskt kan användas av alla och som syftar till att minska avstånd och skapa en mer inkluderande värld.

Tillgängligt för alla men inte lika stort utbud

MVFW är utan ett spännande event som redan innan det ens har ägt rum lyckas väcka intresse bland många högt ansedda profiler och aktörer inom mode – däribland magasinet Vouge Business, som rapporterade om den virtuella modevisningen tidigare i år.

Att det är tillgängligt för alla (vissa front row-platser kräver VIP-inbjudan, men i övrigt inga begränsningar), gratis att medverka och att man kommer kunna köpa såväl virtuella plagg som fysiska är några av alla de fördelar som kan konstateras för MVFW.

Mindre positivt är att antal designers som kommer vara med förstås är betydligt färre än vid de stora, fysiska modeveckorna i Paris, New York, London och Milano. Här ligger MVFW rejält i lä, men med tanke på att det är första gången någonsin som eventet hålls är det inte så konstigt. Blir det ett återkommande inslag på Decentraland lär det bara växa i omfattning för varje år som går.

Ytterligare en nackdel med MVFW kan vara att Metaverse fortfarande är okänt för många som inte är insatta i ny teknik. Det är en bit kvar innan Metaverse blir mainstream.

Vilka flaggskeppsbutiker finns representerade på MFW?

Decentraland har skapat en flaggskeppssektion med några av världens mest kända varumärken som är redo att ta sig an Metaverse. Dessa kommer också bli permanenta invånare i Metaverse hos Decentraland. Vi talkar om världskända varumärken inom mode som Forever 21, Philipp Plein med sin egen Plein Plaza, Estée Lauder som släpper ett exklusivt varumärke för modeveckan. Mer info och en fullständig agenda finns på den officiella sidan, https://mvfw.org. Allt som behöver göras för att kunna gå på Decentralands Fashion Week even är att du har Metamask eller Wallet Connect och lite Decentraland Coins (recension) i plånboken givetvis. Då kan du ju även köpa valfritt plagg, kommer in gratis och är med på världens första Metaverse Fashion Week där alla modevarumärken med lite framtidskänsla finns med.

Handla Decentraland kryptovaluta hos Skilling och Biswap

Nyheten om en virtuell modevecka på Decentraland sätter plattformen tydligare på kartan och genererar sannolikt, som Decentraland hoppas, nya intressenter till plattformen och den tillhörande kryptovalutan MANA. Är du intresserad av Decentraland och vill investera i valutan finns den bland annat att handla hos mäklare som Skilling och Biswap.

Skilling är en svenskgrundad onlinemäklare som vunnit mycket mark tack vare sina rekordsnabba exekveringar och låga spreads. Man har också ett generöst utbud och en plattform helt på svenska – vilket lockar många svenska kunder. Hos Skilling kan du handla Decentraland med rörlig spread och en säkerhetsmarginal på 50% (hävstång 1:2).

Här kan du bli kund hos Skilling.

Biswap är den decentraliserade kryptoplattformen som just nu erbjuder marknadens lägsta transaktionsavgifter – endast 0,1%. Förutom Decentraland kan här också plattformens egna token BSW handlas. Ett mynt som gick upp hela 100% i värde så sent som igår och som definitivt kan vara värt att hålla ögonen på.

Biswaps hemsida hittar du här.

MVFW blir fortsättningen på en redan inslagen väg för modeindustrin

Metaverse Fashion Week på Decentraland är den första virtuella modevisningen i sitt slag och av den omfattningen, men inte det första virtuella elementet i modeindustrin. Ansedda modehus som Gucci och Ralph Lauren har haft pop up-butiker på spelplattformen Roblox, där giganter som Nike och Vans även har permanenta butiker i vilka användare kan köpa virtuella kläder och skor.

Grundaren och VD:n för Boson Protocol, som är partner till MVFW, säger att inställningen till virtuell teknik har skiftat drastiskt inom modebranschen – från att för knappt ett år sedan ha präglats av skepsis och osäkerhet inför vad det faktiskt är, till att idag vara något som alla designers och varumärken måste ha. Virtuellt mode tycks vara det nya svarta för 2022.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Handla Decentraland till låg spread och med sjyssta villkor. Prova Skilling!

Riskvarning: 82% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.