fbpx

Kennet från Båstad

Registrerade sig hos valutamäklaren AvaTrade för 16 minuter sedan.

» Prova AvaTrade du med.
71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Relativt nya kryptoplattformen Swissborg bidrar med schweizisk toppkvalitet till branschen och imponerar med en unik och innovativ tjänst. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att handla med kryptovalutor genom en exchange (handelsplats), där du kan investera på lite längre sikt.

Valutahandel testar och recenserar som bekant regelbundet nya online trading mäklare och plattformar för cryptovalutor – och den här gången var turen kommen till Swissborg. En europeisk crypto wealth management platform grundad 2017 i Schweiz av Anthony Lesoismer och Cyrus Fazel. Sajtens vision grundar sig i att med innovativ teknik och en unik teknisk infrastruktur förbättra och effektivisera handel med krypto, liksom att förenkla hanteringen och förvaltningen av innehav.

Låter det intressant? Nedan listar vi 9 bra anledningar till varför Swissborg är en sajt värd att testa. Om du inte orkar vänta, så kan du prova Swissborg direkt.

Samla din kryptohandel med Swissborgs unika infrastruktur

Bolaget är som sagt ute efter att förenkla handel med krypto och göra den fram tills nu ganska komplicerade kryptovärlden mer tillgänglig och effektiv för fler. För att uppnå detta har Swissborg utvecklat en unik teknisk infrastruktur som tack vare integrering med flera av de största exchange-sajterna gör det möjligt att samla din handel och förvaltningen av dina innehav på en enda plattform. Mycket intressant och definitivt något som säkerligen kan tilltala såväl erfarna som mindre erfarna kryptohandlare. Varför komplicera saker och ting om det finns ett enklare sätt?

Få avkastning på dina insättningar

Swissborg erbjuder förmodligen en av branschens bästa räntor på insättningar i krypto. Här kan du låta ditt innehav sitta orört och tjäna upp till 20% i ränta på 12 månader. För närvarande finns stöd för den egna token CHSB samt USDC, men även BTC, ETH och BNB går att få ränta på. Vår egna favorit är USDC, som ger 11% – vilket är riktigt bra för ett stablecoin som baseras på dollarn. USDT, som i våra ögon är lite mer riskabel, så får du också 11% ränta från SwissBorg om du har deras Genesis Premium konto, som även ger 0-0.25% växlingsavgifter (normalt är 0.75-2% i avgifter från de flesta firmor). För EURT så är räntan något lägre, men ligger på stabila 9% per år. Så ifall du tror på dollarn, som Nordea, så kan du läsa vår post om att FED nog höjer räntan snart vilket kan innebära en EUR/USD kurs på 1.08 enligt den svenska banken. Med en sådan förstärkning så skulle det bli drygt 11% i yield plus 5.5% i valutaförstärkning och en avkastning på 16.5% på ett år. Givetvis så kan det också hända att dollarn försvagas mot Euron, men ifall du tror på det scenariot så går det ju att köra EURT istället. Bäst kryptostaking får du åtminstone hos Swissborg när det kommer till stablecoins.

Upptäck Swissborg och tjäna mer pengar på dina kryptotillgångar!

Integrerad med Binance, Kraken, LMAX och HitBTC

Swissborg scannar med hjälp av sin Smart Engine-teknik av och jämför priser mellan fyra av de största exchange-sajterna på marknaden för att garantera att du aldrig behöver betala mer än nödvändigt. Med hjälp av Swissborg får du tillgång till de mest konkurrenskraftiga priserna utan att behöva signa upp dig på ett flertal olika plattformar. Här betalar du mindre för precis samma kryptovalutor.

Handel med både krypto/krypto och fiat/krypto

Medan somliga marknadsplatser enbart satsar på krypto till 100%, väljer Swissborg att erbjuda handel med både krypto/krypto och fiat/krypto. En tjänst som klingar väl med företagets vision om att göra kryptovärlden mer tillgänglig för fler. Här behöver du inte ha tillgångar i krypto för att komma igång – insättningar kan göras i flera olika fiatvalutor (däribland SEK) med hjälp av en enkel banköverföring. Givetvis kan du även använda Visa-kort eller Mastercard. Sedan så har Swissborg även Klarna som insättningsmetod.

swissborg tillgångar

Bra utbud

Swissborg erbjuder i dagsläget handel med 14 olika kryptotillgångar – däribland ETH, BTC och DeFi-valutan Kyber Network – samt 15 olika fiat och ett antal stablecoins. Utbudet ökas på hela tiden, med stöd för fler spännande kryptovalutor på löpande band.

Registrera dig hos Swissborg för enklare hantering av krypto du med.

En av marknadens bästa appar

Swissborg är inte en uttalad appbaserad tjänst, men faktum är att det är en av sajtens två appar som utgör själva ryggraden i tjänsten – inte desktopplattformen. Registrera dig här så får du tillgång till appen efter genomförd registrering.

Den så kallade Wealth App kan beskrivas som motorn bakom hela Swissborg. Det är här krutet läggs och det är den här appen som främst promotas och lyfts fram till användare och intressenter. I appen kan du sköta allt som rör din handel – såväl köp och försäljning som översyn och förvaltning. Gränssnittet är riktigt snyggt, plattformen är både snabb och intuitiv det är lätt att komma igång. Med Swissborgs Wealth App blir en desktopplattform nästintill överflödig. Ett hett tips till dig som föredrar mobil handel och som är ute efter marknadens vassaste teknik.

Spekulera i BTC-priset med Community App

Swissborg har som en av få (eller kanske den enda?) kryptoplattformen på marknaden inte bara en, utan två appar. Förutom Wealth App finns även Community App, i vilken användare kan delta i ett slags spel som går ut på att man ska gissa och spekulera i hur priset på BTC kommer att utvecklas. Prickar man rätt finns fina belöningar att kamma hem. Ett intressant, spännande och annorlunda inslag som kan vara kul att variera sin vanliga handel med.

Tre olika licenser för krypto

Finansiell reglering är ännu relativt ovanligt bland plattformar enkom inriktade på kryptohandel, vilket är synd då det är en viktig kvalitetsstämpel. Swissborg värdesätter legitimitet och säkerhet och är faktiskt reglerade i både Schweiz och Estland. Den schweiziska licensen är utfärdad av den oberoende organisationen VQF, och i Estland innehar sajten såväl en Virtual Currency Exchnage License som en Virtual Currency Wallet License.

Olika KYC-krav för olika nivåer

Registrering hos Swissborg är förenat med en KYC-process, men i syfte att förenkla och göra det hela smidigare har man här valt att anpassa kraven utifrån hur mycket kapital man ska sätta in på sitt konto. För insättningar upp till CHF 5000 måste du legitimera dig, för insättningar upp till CHF 50 000 måste du kunna styrka din folkbokföringsadress och för insättningar över det måste du styrka ditt kapitalunderlag. Bra fördelning och ett smart drag att anpassa processen till olika nivåer.

Summa summarum är Swissborg är kryptoplattform väl värd att kolla in och testa om du är ute efter ett enklare och mer effektivt sätt att handla krypto. En livechatt i supporten hade varit önskvärd liksom svenska som språkval på hemsidan – men utöver det finns inte mycket att klaga på. Sugen på att upptäcka sajten själv? Skapa ett ett Standard- eller Premiumkonto hos Swissborg redan idag.

Tips! Här kan du spana in Swissborgs senaste årsmöte på Youtube.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.