fbpx

Per från Ulricehamn

Registrerade sig hos valutamäklaren AvaTrade för 12 minuter sedan.

» Prova AvaTrade du med.
71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

I mer än ett decennium har eToroX varit ledande inom den globala FinTech revolutionen. eToroX är en av världens ledande sociala handelsnätverk som har miljoner av registrerade användare världen över. De erbjuder en rad innovativa handels-och investeringsverktyg. eToroX grundades 2007 och deras vision är att öppna den globala marknaden för alla och inte enbart experterna. På deras plattform är det möjligt för alla att investera i de tillgångar de vill ha. Du kan göra investeringar i allt från aktier och råvaror till kryptoassetter.

Idag har eToroX mer än tio miljoner användare världen över. Här kan användare dela med sig av sina investeringsstrategier och eToroX har gjort det enkelt för dig att handla, köpa, hålla och sälja dina tillgångar. eToroX gruppen är till skillnad mot andra mäklare inte enbart riktade till experter utan även nybörjare. Du kan följa andra forex traders och ta del av deras framgångar och även misstag för att göra det rätta valet för dig. eToroX erbjuder CopyTrader teknik där du enkelt kan kopiera andras handelsportfölj för att följa deras framgångar. Ett annat stort plus för svenska användare är att hela hemsidan finns på svenska, vilket självklart gör det enklare att ta in informationen som finns.

eToroX – en ny och spännande plattform

eToroX skapades av eToroX-gruppen under 2018 och är i framfart av krypto- och blockchain- revolutionen. Vad som är unikt med eToroX är att det är enkelt att hålla koll på kostnaderna som finns och de hjälper dig att minska kostnaden för rapportering och transaktioner. Det finns inga dolda avgifter när det kommer till att göra insättningar utan detta är kostnadsfritt. eToroX är fokuserad på framtidens blockchain och är inte lika fokuserad på handel med valuta. Det är en mäklare där du kan handla med tokenisation och kryptovalutor med kort, fiat-pengar och även andra valutor som är baserade på blockchain teknik. Just nu finns ingen hävstång för eToroX – vilket är unikt för denna kryptomäklare.

Deras plattform är unik och de bjuder på en e-plånbok där du kan lagra, konvertera och överföra Ethereum, Bitcoin och mer. eToroX gör det enkelt för dig att ladda ner den digitala plånboken till din telefon. Den är anpassad till både iOS och Android telefoner och du kan ladda ner den på appbutiken på din telefon. Det finns även en kryptoplånbok integrerat på sajten.

valutahandel med bitcoin och kryprovalutor

Handla säkert med eToroX-gruppen

Säkerheten hos eToroX gruppen är aldrig ett problem och transaktionerna sker direkt och dina pengar är skyddade av säkerhetsprotokoll som är branschledande. eToroX gruppen är reglerade av FCA och CySEC. Dina personuppgifter lämnas aldrig ut utan ditt godkännande av eToroX. Det är ett bolag som bryr sig om sina kunder och därför erbjuder eToroX ett brett utbud av funktioner för att handla ansvarsfullt. eToroX är dessutom reglerad av Gibraltar Financial Services Commission vilket är en av de säkraste jurisdiktionerna som finns inom finans. eToroX har också blivit den första FinTech-företaget som har fått bli certifierade som DLT-leverantör av Gibraltar.

Yoni Assia som ligger bakom eToroX hade som vision att göra det möjligt för alla att handla på den globala marknaden. Assia menaden att Blockchain-teknologin möjliggör att göra det säkrare, snabbare och enklare att göra affärer och handla tillgångar mellan både människor, företag och regeringar.

Ett annat stort plus med eToroX-gruppen är att de erbjuder ett demokonto med 100 000 dollar där du kan öva dina strategier och stärka dina kunskaper inom marknaden. Detta är ett perfekt sätt för nybörjare att testa marknaden utan att riskera sina egna pengar.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.