fbpx

Tina från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren Easy Markets för 21 minuter sedan.

» Prova Easy Markets du med.
73% av alla privata kunder förlorar pengar när de handlar CFDer med denna leverantören.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Efterapa? Härma? Följa? Kopiera? När det kommer till online trading så kan det vara en lovande strategi för många. Du slipper göra grovjobbet bakom och kan med några knapptryckningar följa marknadens ledande traders, med historiskt god avkastning.

Skilling försöker ständigt förbättra sin plattform och den senaste är just copy trading, där man på ett socialt vis kan välja passande traders att följa som överensstämmer med din risknivå, instrument som du gillar handla och din investeringshorisont. Med copy trading så får du fullt av möjligheter och kan vara igång på någon minut. Men ifall du redan har ett Skilling konto, så behöver du skapa ett copy trading konto med cTrader som plattform. Ifall du inte har ett konto, så är nackdelen att man inte kan prova med demokonto, utan måste köra med riktiga pengar direkt för att det ska fungera. cTrader stödjer nämligen inte copytrader med demokonton. Ifall du är sugen att lära dig mer om det senaste och hetaste från Skilling, så fortsätt nedan.

Vad är copy trading från Skilling?

Ibland kallas det “social trading”, då man följer duktiga profiler och automatiserat kan handla precis som dem. Copy trading kan beskrivas som ett sätt att vara med på aktie- och valutamarknaden, med andra som styr skutan. Du kan börja med några 1000-lappar och vara igång, känns hur det fungerar och när du upptäcker hur det går så har du alltid möjligheten att satsa ännu mer. Här kan du läsa mer om Skilling's kopieringskoncept. Du kan också läsa översiktssidan om Skilling Copy här.

Hur kopierar man andra traders?

Det går att välja vem du vill kopiera utifrån namn, strategier, tidigare historik, risknivå eller typ av investering. Ifall du bara vill handla med en trader som sysslar med valutahandel, så är det fullt möjligt. Men de flesta mixar dock både aktier och valutahandel för att få optimal avkastning. Det enklaste för att få en uppfattning om Skilling's copy trading som bygger på plattformen cTrader, är att registrera dig. Du måste välja cTrader kontot för att kunna använda kopieringsverktygen.

Du hittar massor av olika, tydliga och enkla strategier tillgängliga. Din handel kan utföras per automatik, med extrem precision och full transparens över allt som handlas. Ifall du känner för att kolla en gång om dagen så är det ofta fullt tillräckligt, men givetvis så går det även att titta in på ditt konto med lite längre intervall om du har fullt upp.

Du kan läsa mer ingående om Skillings copy trading här.

Börja med copy trading
Se en större bild på hur man börjar med copy trading.

Hur kommer man igång då?

Jo, du behöver skapa ett konto med Skilling cTrader för att kunna använda kopieringsfunktionen.
Utveckla lite från bilden ovan..
+Först måste du öppna ett skilling konto och göra en insättning.
+Aktivera sedan ditt Skilling cTrader-konto.
+Logga in på Skilling copy trader plattformen och börja upptäcka.
+Hitta en passande strategi. Du kan välja utifrån hög avkastning, låg risk eller olika typer av instrument ifall du föredrar det.
+Klicka på “starta copy trading” för att välja var dina pengar ska satsas. Så fort en trader du följer gör en affär, så följer du efter.

Det är riktigt lätt att komma igång och väldigt enkelt. Du slipper göra jobbet själv och kan vara ute och köra, ta en kaffe eller syssla med hela andra saken medan några av marknadens duktigaste traders jobbar för dig. Helt kostnadsfritt. Registrera dig för copy trading idag och upptäck de fantastiska möjligheterna. Du kan med andra ord tjäna på att andra gör jobbet för dig, men det finns givetvis även risker och nedsida som med alla investeringar.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Kopiera marknadens bästa traders. Du är bara några knapptryckningar bort. Testa Skilling nu!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Tittar på klockan medan han kör
Ont om tid? Kolla in copy trading då.

Varför utöva copy trading?

+Du har kanske ont om tid eller brist på kunskap för att fokusera på din egen trading. Många har långa arbetsdagar, behöver hämta barnen, gå och handla eller göra fullt av andra saker. Det kan vara svårt att få tiden att räcka till för “egen trading”, men det är just då som kopierad trading ger bäst möjlighet för just dig.
+Du föredrar troligen när någon annan gör grovjobbet, medan du kan syssla med annat. Lite som att städa själv hemma, när du kan ha en städerska. Tänk på samma sätt med trading. Låt någon annan göra grovjobbet.
+Upptäck Skilling's investeringsgrupper, för att lära dig mer om olika strategier, marknader och möjligheter just nu. På så vis kan du utbilda dig inom olika nischer inom valutahandel, aktiehandel eller råvaruhandel.
+Använd en förvald strategi som matchar din investeringsprofil, riskvilja och behov. Du behöver inte göra något med efter att du valt. Allt hanteras automatiskt.
+Du är bara några knapptryck ifrån att starta din kopiering av framgångsrika traders. Prova själv copy trading idag med cTrader!

Fördelar med copy trading

Vilka är fördelarna med Skilling's copy trading?

+Punktlista kanske?
+Slipper göra jobbet själv… typ?
+Tillgång till ett stort antal beprövade strategier.
Copy trading från Skilling använder värde till värde-modellen; dvs att ifall du har 5000 kr på ditt konto och tradern du följer (kopierar) har 50 000 kr på kontot, så kommer varje trade bli 1/10 av hans affärer.
+Du får enkelt tillgång till cTrader med några knapptryckningar.
+Det går att sätta ut stop-loss nivåer, för att kontrollera den maximala förlusten.
+Väldigt snabba orderutförande: Våra undersökningar visar att Skilling bjuder på marknadens snabbaste avslut.

Finns det några nackdelar med Skilling's copy trading?

-Fungerar inte med demokonto utan du måste stoppa in riktiga pengar för att det ska fungera.
-Tar ifrån dig lite av “jag kan göra det själv” känslan.
-Du tar själv inte några konkreta beslut.

Vill du veta mer? Kolla in sidan om copy trading på Skilling för att lära dig mer, eller registrera dig på cTrader plattformen för att börja på en gång.

Tillräcklig bra själv? Bli kopierad istället

För alla redan riktigt duktiga traders så går det att bli kopierad istället för att kopiera andra. Du kan syssla med 1000-tals CFD för aktiehandel, valutahandel, råvaruhandel, indextrading och kryptovalutor. Ifall du är riktigt bra på något, så fundera på att bli kopierad istället för att kopiera andra. Här har du fördelarna:

+Välj själv ut avgifterna som du vill ta för att någon ska kunna investera som du.
+Få en extra uppsida på dina investeringar, med andra som handlar sekunden efter att du köpt eller blankat.
+Visa upp dig som en duktig trader för en bred publik.
+Erhåll betalning varje månad, helt automatiskt.

Registrera dig för copy trading på Skilling idag!


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.