fbpx

Malte från Kungsholmen

Registrerade sig hos valutamäklaren Capital för 19 minuter sedan.

» Prova Capital du med.
79.17% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Europeiska onlinemäklaren LMFX erbjuder högkvalitativ valutahandel med pålitlig STP-teknik, blixtsnabba exekveringar och riktigt låga spreads. Valutahandel har testat och recenserat denna relativt unga marknadsledande tradingmäklare – och listar nedan 8 starka skäl till varför sajten förtjänar att testas.

Komplett utbud av tillgångar

Valutor, krypto, index, utländska aktier samt både mjuka och hårda råvaror. Hos LMFX erbjuds ett bra sortiment inbom flera olika tillgångskategorier, vilket i sin tur bjuder på fina valmöjligheter och mycket flexibilitet. LMFX passar dig som söker en komplett mäklare hos vilken du kan samla all din handel – oavsett vilken nivå du ligger du på. Nybörjare utan tidigare erfarenhet av online trading eller ett finslipat proffs – LMFX kan användas av alla.

Bland de instrument som finns att tillgå kan bland andra valutapar som EUR/USD, USD/NOK, GBP/CAD och ZAR/JPY nämnas, samt råvaror såsom trading med guld, olja, kaffe och bomull – och slutligen ett stort antal intressanta aktier samt några aktieindex och kryptovalutor.

Öppna konto hos LMFX och kom igång snabbt med valutahandel.

Betyg: 9.13/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Handla allt från kaffe till EURO. Utmärkt hävstång, stort utbud, snygg design. Testa LMFX nu!

Riskvarning: Över hälften av alla icke professionella användare förlorar pengar på CFD-handel hos denna mäklare.


STP-teknik eliminerar risk för intressekonflikt

LMFX är en renodlad STP-mäklare, vilket innebär att alla ordrar som läggs skickas direkt vidare till likviditetsleverantörerna utan att först gå via LMFX själva. En STP-mäklare bidrar inte själv med likviditet och tjänar inte pengar på när du som handlare förlorar, till skillnad från en så kallad market maker. Således finns ingen risk att det uppstår någon intressekonflikt där du som kund hamnar i kläm till förmån för mäklarens egenintresse.

Tre olika kontotyper

Egentligen finns det fyra med demokontot inräknat, men tittar vi på livekonton är de tre till antalet. Färre än hos vissa mäklare, och fler än hos vissa andra. Givet villkoren och förutsättningarna för dessa kontotyper känns tre som fullt tillräckligt dock.

Hos LMFX kan du välja mellan ett Premium Account, ett Zero Account och ett Fixed Account, vilka samtliga har lite olika villkor vad gäller bland annat spreads, kommission och hävstång.

Med ett Fixed Account handlar du uteslutande med en fast spread, vilken dock ser olika ut för olika tillgångar. Maximal hävstång ligger här på 1:400. För Premium Account ligger lägsta spread på 1 pips, du handlar helt kommissionsfritt och har en hävstång på upp till 1:1000. Slutligen finns också Zero Account vilket, som namnet antyder, har 0 pips i lägsta spread, $4 i kommission samt en hävstång på hela 1:1250. Vidare finns också vissa variationer i lägsta deposition, margin calls och andra förutsättningar.

LMFX tävling demokonto

Generösa bonusar och roliga tävlingar

Somliga mäklare erbjuder bonusar, andra har som princip att inte göra det. Möjligheten att erhålla lite extra kapital då och då är dock trevlig, varför en tumme upp får ges för de bonusar som finns tillgängliga hos LMFX. Dels en första deposit-bonus om 15%, och dels en bonus som till 100% matchar det du har satt in på ditt konto (denna kan erhållas om vissa kriterier och villkor uppnås).

Vidare finns också spännande tävlingar att delta i, av vilka den så kallade Learn & Earn Contest är synnerligen intressant. I tävlingen ges traders som endast handlar genom ett demokonto chans att tjäna in riktiga pengar, helt utan att något eget kapital satsas och helt utan att behöva ta någon risk.

Sugen på att delta i denna tävling? Registrera dig för ett demokonto hos LMFX på endast 30 sekunder.

MT4 i dator och mobil

Någon plattform i egen regi finns inte att tillgå, men vem behöver det när världens mest kompletta och populära tradingplattform finns istället?

LMFX har valt att enbart satsa på MT4, vilket givet de förutsättningar och de möjligheter man som trader får i den plattformen egentligen är den enda som behövs. I MetaTrader 4 (MT4) finns flera olika tidsramar, utmärkta charts som kan skräddarsys och anpassas, mängder av inbyggda indikatorer, tusentals ytterligare som kan läggas till samt marknadens kanske bästa teknik för robothandel.

Vill du läsa mer om MT4 hittar du vår stora guide här. Föredrar du att testa dig fram själv finns plattformen via LMFX tillgänglig för både mobil, web och desktop.

Utmärkt supporttjänst

Supporten är en viktig stödfunktion som många mäklare dessvärre prioriterar ned till förmån för annat. Trots att den inte är direktrelaterad till själva tradingen som sådan är den icke desto mindre viktig – via supporten sker kontakten med användarna. En bra och proffsig support bygger upp ett förtroende hos sajtens kunder.

LMFX erbjuder både teknisk och allmän support via telefon, mail och livechatt, tillgänglig dygnet runt varje vardag. Eftersom företaget bakom sajten håller till i Makedonien är det ingen större tidsskillnad att ta hänsyn till om man vill ringa. Livechatten är extremt smidig och svarstiderna i princip obefintliga.

Betyg: 9.13/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Upplev en mer hjälpsam support. Prova LMFX nu!

Riskvarning: Över hälften av alla icke professionella användare förlorar pengar på CFD-handel hos denna mäklare.


Låga overheadkostnader

Låga kostnader är a och o för att kunna maximera förtjänsten av det man tjänar. Spreads och kommission är förstås viktigt, men även kostnader för exemplevis insättningar och uttag gör stor skillnad. Många mäklare erbjuder helt avgiftsfria insättningar och uttag, varför det idag blir mycket svårt att avvika från den normen och ändå kunna stå sig i konkurrensen. LMFX lägger inte på några avgifter för vare sig depositioner eller uttag, oavsett vilken metod du väljer att använda.

LMFX blogg

Håll dig uppdaterad via LMFX's blogg

Utbildningsmaterialet är lite tunt och lämnar en del att önska, men den blogg som finns att tillgå på hemsidan är däremot riktigt bra. Här uppdateras regelbundet och flitigt om olika marknadsnyheter, analyser och annat som kan vara relevant och av intresse. En ekonomisk kalender finns förstås också, liksom en del hjälpsamma guider om såväl trading i allmänhet, som vissa verktyg i synnerhet.

Flexibla hävstångsnivåer

LMFX är en europeisk CFD-mäklare baserad i Makedonien, men någon licens finns vare sig inom Europa eller utanför. Således kan LMFX erbjuda betydligt mer flexibla belåningsmöjligheter, vilket kan vara intressant då mycket större positioner kan intas och mer exponering kan fås.

Med det sagt kan avsaknad av licens och höga hävstångsnivåer likt dessa också vara en nackdel då det bjuder in till ett betydligt större risktagande och dessutom innebär att du som handlar är mindre skyddad. Hög hävstång kan vara lockande, men det gäller att vara medveten om riskerna och handla därefter.

Sammantaget är LMFX en lovande onlinemäklare för handel med CFD'er på olika typer av tillgångar. Villkoren är bra, priserna låga, exekveringarna på samma låga nivå som hos flera av branschens mest kända och ansedda mäklare. Dessutom är hemsidan användarvänlig och de bonusar och tävlingar som finns känns nytänkande och spännande.

För toppbetyg hade en reglering varit önskvärd. Inte för att LMFX på något sätt känns som något annat än högst professionell och seriös, utan mest för att det inger en extra trygghet.

Önskar du fler detaljer om LMFX innan du bestämmer dig för huruvida detta är en mäklare värd att testa eller ej? Läs gärna vår fullständiga recension av LMFX's sajt, i vilken vi går mer in på djupet och gör en utförligare bedömning. Alternativt, öppna ett demokonto hos LMFX och prova på helt riskfritt.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.