fbpx

Christian från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 9 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Tyska social trading-plattformen NAGA har på bara fem år skördat stora framgångar i såväl Europa som globalt. Bland annat återfinns en mycket lyckad IPO, en av tidernas 50 bästa ICO's någonsin och en grundare som kvalat in på Forbes åtråvärda 30 under 30 på meritlistan. En rykande färsk recension av sajten finns nu tillgänglig här på Valutahandel. Nedan listas varför vi tycker att NAGA absolut är väl värd att upptäcka, vad sajten står för och vilka intressanta tjänster som erbjuds.

Prisbelönt tysk kvalitet

Det krävs ingen lång stund på NAGA's hemsida för att inse att den världskända excellensen i German engineering inte bara innefattar bilar – utan i allra högsta grad även online trading-teknologi. NAGA's kvalitet är genomgående hög vad gäller både gränssnitt, layout och design, plattformens tekniska infrastruktur samt funktioner och finesser i den egna NAGA Webtrader. Allting flyter smidigt och snabbt, den genomsnittliga exekveringshastigheten är endast 0,08 sekunder, inbyggda features är utöver det vanliga och det märks att sajten som helhet är otroligt genomtänkt och välgjord.

Ingen dold eller välgömd information, inga buggar eller krångliga upplägg. Det här är en transparent, seriös mäklare som verkligen levererar.

Redo att testa redan nu? Registrera dig hos NAGA och börja handla nu!

Valutor, index, aktier, råvaror, krypto, terminer och ETF'er

Naga valutapar tillgångarEn mäklare som kan erbjuda ett komplett utbud med allt under samma tak går alltid hem. NAGA har lagt mycket krut på att bygga ett instrumentutbud som inte exkluderar någonting, i syfte att tilltala olika typer av traders som vill handla olika typer av tillgångar. I dagsläget står drygt 500 instrument till buds på NAGA – men sajten jobbar konstant med expandering och utveckling, varför nya tillgångar kommer till titt som tätt.

Med ett och samma tradingkonto kan du välja och vraka bland närmare 50 olika valutapar, nästan 700 aktier, 15 kryptopar, 8 råvaror (både mjuka och hårda), över 20 index samt 17 ETF'er. Allt du behöver för en utmärkt diversifierad portfölj.

Reglerad av CySEC

Valutahandel har tidigare skrivit om valutahandel för svenskar och fördelarna med att välja en mäklare med licens inom EU. NAGA är reglerat och står under tillsyn av cypriotiska CySEC, vilket bland annat ger dig som användare ett betydligt bättre konsumentskydd än vid handel med en icke EU-reglerad mäklare. Maximal hävstång ligger givet CySEC-licensen förstås i nivå med ESMA's regler – det vill säga 1:30 – men det finns också möjlighet att söka om 1:1000 för icke EU-baserade medborgare.

Modern social trading med en community på över 500 000 användare

Social trading – eller copy trading – är något av NAGA's signum och en tjänst man enligt egen utsago lagt mycket fokus på att utveckla och revolutionera. Och visst har de lyckats. NAGA Auto-copy är modernt, enkelt och oerhört smidigt. På sajtens så kallade “Leaderboard” visas alla deltagande traders statistik – när du hittar en du vill kopiera klickar du bara på “Auto-copy” varpå traden omedelbart kopieras. Stop Loss och Take Profit är självklart tillgängliga, liksom möjligheter att justera din investering till önskad nivå.

NAGA's Auto-copy tjänst finns tillgänglig i den egna Webtrader-plattformen samt i apparna för iOS respektive Android (dock ej i MT4 och MT5). Över 500 000 medlemmar finns registrerade så det finns en hel del att både inspireras av och interagera med (exempelvis via NAGA Messenger).

Ytterligare ett plus? Bonus erhålles för varje trade som kopieras. Summan varierar beroende på vilket slags konto du har, men mellan $0,10-0,30/trade.


Betyg: 9.22/10
Minsta insättning: 2200 kr
Beskrivning: Tysk kvalitet nu även inom trading. Snart på svenska. Prova NAGA idag!

Riskvarning: 75,43% av alla användare förlorar pengar när de handlar CFD'er med denna mäklare.


Dagliga tradingssignaler för nästan alla kontotyper

NAGA erbjuder sex olika typer av konton; Iron, Bronze, Silver, Gold, Diamond och Crystal. Samtliga omfattas, likt hos många andra mäklare, av lite olika villkor gällande lägsta spred, kommission, lägsta insättning och så vidare – men alla utom Iron ger dig tillgång till dagliga tradingsignaler via mail. En mycket bra tjänst som hjälper dig att ta tillvara på möjligheter och gör så att du inte missar viktiga köp-/säljtillfällen. Väldigt generöst att inkludera det gratis även på de enklare kontotyperna.

Insättningar kan göras i både fiat- och kryptovalutor

Flexibilitet och valmöjligheter går som en röd tråd genom sajten, så även för basvalutorna. Traders kan använda USD, EUR, GBP, CHF och PLN samt Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, NAGA Coin och Dash som basvalutor. Alla klientmedel hålls på segregerade konton hos europeiska storbanker, samt i NAGA Crypto Wallet.

Gratis NAGA Card och NAGA IBAN-konto

Ytterligare en punkt där det märks att The NAGA Group AG, vilket är företaget som står bakom plattformen, verkligen har tänkt till och ansträngt sig lite extra för att skapa en så bra tjänst som möjligt. Sådant faller förstås alltid i god jord.

Alla registrerade NAGA-användare kan ansöka om ett helt kostnadsfritt NAGA Mastercard samt ett NAGA IBAN-konto – bägge vilka kan användas för betydligt snabbare och smidigare insättningar och uttag. NAGA Mastercard fungerar förstås också som ett vanligt Mastercard, med vilket du kan göra inköp och dylikt.

Genomsnittlig exekveringshastighet på 0,08 sekunder

Naga loggaSom nämndes i inledningen – orderavsluten hos NAGA går blixtsnabbt. Med många likviditetsleverantörer och den bästa teknologin har man lyckats pressa ned den genomsnittliga tiden det tar för en order att gå igenom till endast 0,08 sekunder. Imponerande snabbt och förstås mycket gynnsamt då det blir minimalt med slippage samt mycket få eller inga ordrar som cancelleras.

NAGA feed, blogg, nyheter och webinars

Gillar du att vara social och interagera med andra traders online? Då kommer du förmodligen tycka om NAGA. Förutom ren copy trading finns också tjänsten NAGA Feed i vilken inloggade användare kan skriva statusuppdateringar, dela och kommentera andras inlägg. Funktionen kan användas utan att du behöver gå ur eller stänga ned något fönster och finns i både dator och mobil.

Vi gillar också NAGA's blogg, nyhetsflödet och de lärorika och väldigt snyggt gjorda webinarierna – tre funktioner som både håller dig ajour med vad som sker på marknaden och som är utbildande.

Sammanfattningsvis kan konstateras att NAGA är europeisk tradingkvalitet när den är som bäst. Sajten känns välgjord och proffsig och som användare får man en kvalitativ handelsupplevelse. Förbättringsområden finns förstås – precis som hos alla mäklare. Svenska som språkval på hemsidan och i supporten (som för övrigt är mycket bra) hade varit önskvärt, liksom kostnadsfria uttag. Givet den i övrigt höga standarden känns det dock som något man kan ha överseende med.

Kom igång med valutahandel och social trading du med – öppna ett konto hos NAGA helt kostnadsfritt.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.