fbpx

Malte från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 40 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
68% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Som nybörjare till valutahandel kan det vara svårt att veta i vilken ände man ska börja. Här på valutahandel.se hjälper vi dig komma igång. Du hittar både detaljer gällande hur du lär dig handla valuta och de senaste nyheterna som påverkar branschen.

Denna artikel ger dig sju grundstenar att tänka på som nybörjare. Du hittar mer information på vår dedikerade sida om hur du lär dig handla på de finansiella marknaden.

Grunder för att handla valuta

1. Det första vi föreslår är att du lär dig grunderna för trading. Lär dig lite om valutor och vad som påverkar deras värde. Lär dig termer som vi använder innom branschen, och lär dig grundläggande strategier.lär dig valutahandel

Det finns valutapar som på sätt och vis är påverkade av prisrörelsen av ett annat. EUR/USD och GBP/USD har länge ansetts vara ett sådant exempel. Dock är Brexit-oro numera en starkt påverkande faktor i det sistnämnda paret. Rent generellt kan vi konstatera att bägge paren fortfarande rör sig liknande över lag, men håll ögonen öppna efter nyheter gällande Brexit.

2. Håll koll på världsnyheterna. Precis som nyheter om Brexit påverkar priset på det brittiska pundet så påvkerar nyheter från mellanöstern priset på råolja och även priset på USD. Handelskriget som har härjat under 2019 har påvkrkat alla Majors. Håll dig uppdaterad och undersök vilka valuta som påverkas av världens händelser. Det är en direkt indikator på hur priset kommer röra sig.

3. Välj en certifierad valutamäklare. Detta är en viktig punkt därför att det är jättestor skillnad på en mäklare till en annan. Vissa mäklare är rakt av opålitliga. Bland de bästa valutamäklarna är det också skillnad. Vissa erbjuder bättre villkor på specifika finansiella instrument. Den ena är bättre än den andra om du tradar forex majors eller minors. Det gäller även för aktier, cryptovalutor och råvaror.

4. Med ovanstående punkt rekommenderar vi starkt att du väljer en valutamäklare som erbjuder rättvisa spreads på de instrument som du är intresserad av.

Saker du bör träna på från början

5. Håll det enkelt till en början. Tekniska analyser kan vara ganska avancerade och svåra att göra på ett korrekt sätt. Därför är det rekommenderat att nybörjare drar nytta av tradingsignaler och istället träna på att se mönster och träna på det mest basiska.

6. Bland det mest basiska som är viktigt att träna på som nybörjare är att applicera stop-loss och ta vinst funktionerna. Korrekt applicering är sammanknutet med att lära sig beräkna risk. Stop-loss funktionen får inte vara för tight därför att prisrörelserna helt naturligt kan sjunka innan en uppåttrend fortsätter. Den får inte heller vara för låg så att du förlorar för mycket pengar om marknaden går emot dig.

7. Använd ett demokonto tills du känner dig säker. Att använda ett demokonto låter dig träna på alla ovanstående punkter. Du tillåts att placera trades och träna på dina strategier utan att förlora dina pengar.

De bästa valutamäklarna i branschen erbjuder obegränsade demokonton så du kan träna så länge du känner att du behöver. eToro är en av de. eToro erbjuder det mesta till helt schyssta spreads. Du kan även kopiera framgångsrika tradares strategier.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.