fbpx

Pär från Eskilstuna

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 16 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
80% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Förstklassig valutahandel och råvarutrading med CFD'er, många valmöjligheter, förmånliga villkor, gratis videoutbildning på svenska och låga avgifter. Fördelarna är riktigt många med 101Investing. Här listas 10 starka anledningar till varför du definitivt bör ge 101Investing en chans som din nästa online trading mäklare.
Riskvarning: CFDer är komplexa instrument som har en hög risk att kvickt förlora pengar pga hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFDer. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Modern och smidig CFD-handel

Hundratals tillgångar för trading med CFD'er inom såväl valutor och aktier, som globala index och råvaror på 10 000+ marknader. Dessutom finns över 50 spännande kryptovalutor att välja mellan, både kända och mindre kända sådana. 101Investing är en av de ledande onlinemäklarna på marknaden för aktiva traders som söker en plattform som verkligen levererar till 101% på alla fronter. Spana gärna in våra tips om hur du snabbt kommer igång med valutahandel, och testa sedan vingarna hos 101Investing med ett Silver-, Guld-, Platina- eller Pro Exklusivt konto.
CFDer är komplexa instrument som har en hög risk att kvickt förlora pengar pga hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFDer. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Passar både nybörjare och proffs

Det märks tydligt att 101Investing har gjort en stor satsning på att kunna erbjuda riktigt bra tradingmöjligheter för alla – oavsett vilken nivå man befinner sig på. Hemsidan är oerhört tydlig och användarvänlig, och de olika kontotyperna – Silver, Guld, Platina och Pro Exklusivt – är samtliga utformade med villkor för att tilltala såväl oerfarna som professionella traders. Hos 101Investing finns inga begränsningar åt något håll – här finns verktygen, hjälpmedlen och förutsättningarna för att optimera och avancera din handel oavsett utgångspunkt.

Låga kostnader

Spread från 0,07 pips på Silverkontot och så lågt som 0,03 pips för Guld- och Platinakontot. Dessutom 100% kommissionsfri handel på samtliga konton, förmånlig swaprabatt och obegränsat antal fria uttag. Som användare hos 101Investing slipper du se en betydande del av din pengar ätas upp av alltför dyra avgifter. Ett litet minus för ganska saftiga inaktiveringsavgifter (från 80 EUR efter >61 dagars inaktivitet), men så länge du håller kontot aktivt så är det inget du behöver bekymra dig för.


Betyg: 3.33/10
Minsta insättning: $250
Beskrivning: Handla med låga kostnader och utmärkt svenskt utbildningsmaterial. Prova 101Investing nu!

Riskvarning: Mellan 74-89% av alla icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD'er hos 101.


Hemsida på svenska

Visst, engelska är fullt gångbart och ett språk som övervägande andel svenskar behärskar. Men vi ska inte sticka under stol med att det är väldigt bekvämt med en tradingplattform där allting går att ställa om till svenska. Ödsla mindre tid på att försöka förstå knepiga engelska begrepp och uttryck, och använd den istället till att utvecklas och bli bättre i din online trading.

Vässa dina kunskaper med bra svenskt utbildningsmaterial genom videos

En Education-flik finns att hitta hos så gott som alla seriösa onlinemäklare idag, men kvaliteten på materialet kan däremot variera kraftigt. Hos 101Investing kan alla registrerade användare ta del av informativa e-böcker, onlinekurser om såväl tradingstrategier som MT4-plattformens alla funktioner, artiklar, ekonomisk kalender, intäktsrapportkalender och videolektioner. Allt av hög kvalitet, lätt att förstå och med matnyttiga tips för att lägga bra strategier och hjälpa dig vidare i din handel.

meta trader 4 101 investing

Handla i världsklass med MetaTrader 4

Varför satsa på något annat än creme de la creme av tradingplattformar? 101Investing erbjuder högteknologisk onlinetrading med marknadens främsta plattform – MetaTrader 4 – i såväl nedladdningsbar desktopversion, som flexibel webbversion och en innovativ mobilapp för valutahandel på språng. Alltsammans 100% integrerat för en smidigare och mer effektiv tradingupplevelse. Upptäck autotrading, 9 olika tidsenheter, mängder av analysverktyg, anpassningsbara grafer och mycket mer. Testa 101 Investing du också, och handla t ex majors som EUR/USD, GBP/USD och USD/JPY – eller varför inte USD/MXN, USD/HUF eller USD/TRY.

På Valutahandel.se hittar du alltid uppdaterade livekurser för ett flertal både stora och små valutor.

Transparens och tydlighet

Trött på mäklarsidor där det tar en evighet att leta sig fram till den information du söker? Då kommer du gilla 101 Investing. Tydligheten är slående, med riktigt bra och lättillgänglig information om såväl tradingen och instrumenten som sådana, som villkor, juridiska dokument och andra bra att veta-detaljer. 101 Investing satsar enligt egen utsaga på full transparens gentemot alla parter, vilket också speglas i hur hemsidan är uppbyggd. Ska man vara petig hade redovisning av samtliga likviditetsleverantörer varit önskvärt för full pott – men helhetsbetyget är mycket bra.


Betyg: 3.33/10
Minsta insättning: $250
Beskrivning: Välj en transparent och proffsig valutamäklare som gör livet enkelt för dig. Gratis svenskt utbildningsmaterial. Prova 101 nu!

Riskvarning: Mellan 74-89% av alla icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD'er hos 101.


Välj och vraka bland flera olika insättningsalternativ

Flexibilitet är a och o – inte minst när det kommer till hur du kan föra över kapital till ditt handelskonto. Här kan du välja mellan kredit- och kontokort som Visa, Mastercard och Maestro, traditionell banköverföring och ett gäng digitala plånböcker och överföringsalternativ som bl a Skrill, Neteller och Trustly. Inga depositionsavgifter, inget krångel.

101 investing logo

Under tillsyn av CySEC – en viktig kvalitetsmarkör

101Investing ägs och drivs av det cypriotiska bolaget FXBFI Broker Financial Invest Ltd, reglerade och licenserade av CySEC – Cyprus Securities and Exchange Commission. Säkerheten är top notch, och med CySEC-licensen i ryggen kan du som trader känna trygg med att 101 Investing sköter allt snyggt, korrekt och helt enligt gällande regelverk.

Sugen på att veta ännu mer om 101Investing innan du öppnar ett konto? Läs vår oberoende recension där vi listar detaljer kring utbud och funktioner, för- och nackdelar samt hur du går tillväga för att bli en 101 Investing-trader.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.