fbpx

Marcus från Eskilstuna

Registrerade sig hos valutamäklaren Safello för 33 minuter sedan.

» Prova Safello du med.
Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Valutahandel avslutar årets första månad 2020 med att utse de senaste 12 månadernas bästa trading sajter för valutahandel, mobil-trading och innovativ online trading som innefattar möjlighet till blankning av aktier, index eller råvaror med hjälp av CFD'er.

Efter över ett år där fullt utav recensioner gjorts, över 40 stycken, så är det dags att utse vinnarna. Vilka är 2020's bästa trading sajter? Det är kul att se att en av vinnarna, Skilling, förekommer i flera kategorier och vi kommer gå in på djupet hur de har lyckats längre ner. För att göra det enkelt att se vad du är ute efter, så finns det topp 3 listor över de bästa sajterna i fyra olika kategorier. Eftersom vi är specialiserade på valutahandel med CFD'er, så kommer den kategorin först. Vinnaren av kategorin är Skilling, medan Plus500 kommer på andra plats tack vare en användarvänlig sajt och den som når tredjepriset är Dukascopy som är en erfaren schweizisk valutamäklare med bra utbud.

För att dela upp de bästa trading sajterna baserat på vad traders är ute efter, så finns även kategorier för bästa mobila CFD-trading sajten (Plus500) och ledande för “modern aktieblankning” med hjälp av CFD'er (Skilling). Läs vidare för att utforska vad de främsta webbplatserna inom valutahandel har att erbjuda.

Skilling's gröna logotyp

Vilken sajt är bäst för valutahandel?

Bäst för Valutahandel genom CFD'er 2020 är Skilling, som vinner helt överlägset. En av anledningarna är att Skilling kan stoltsera med klart tydligast avgifter, kostnader och ränteintäkter för all valutahandel, något som konkurrenterna alltid varit usla på att visa upp på ett tydligt sätt.
EUR/USD daglig räntekostnad
Exempel 1: Ifall man ska köpa EUR/USD för €5000, dvs tror att Euron ska bli starkare, så är 6.70 kr den daglig räntekostnaden. Varför kostar det ränta att handla USD? Jo, för i Euro zonen så är räntan 0% medan USA har en ränta på 1.5%. Notera: Du behöver endast €167 för att köpa EUR/USD med CFD'er för €5000 genom 30x belåning.
EUR/USD sälj
Exempel 2: Förställ dig istället att du ska sälja EUR/USD för €5000. Din dagliga ränteintäkt blir då 2.25 kr, så du tjänar alltså pengar! Det är precis så många erfarna valutahandlare jobbar. De försöker hitta positioner som ger positiv avkastning varje dag, dvs tror på valutorna för länder med högre ränta. Notera: Du behöver endast €167 för att köpa EUR/USD med CFD'er för €5000 genom 30x belåning.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Starta med Skilling genom BankID och Swish, supersmidigt!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


skärmdumpen under så kan du se hur enkelt Skilling har gjort det för alla som vill börja med valutahandel. Direkt kan du se exakt alla daliga avgifter eller intäkter som varje trade medför.
köpa eller sälja EUR/USD? Kan det blir enklare? Troligen inte! Men de har en egen trading-skola där du kan lära dig mer om online trading generellt, eller valutahandel specifikt. Det finns både nybörjarkurser för alla som vill komma igång från ruta ett, medan mer avancerade traders kan gå in på mer avancerade kurser om t. ex teknisk analys. Men förutom alla fördelar ovan, så är också hastigheten från att du lägger en order till att det blir avslut, avsevärt snabbare hos Skilling än för andra valutamäklare. Våra egna utförliga tester visar på att den snabbaste firman inom valutahandel lyckas göra avslut på större valutapar såsom EUR/USD på 0.01 sekunder. Otroligt snabbt med andra ord och ja, du gissade rätt – det är Skilling som lyckats med den bedriften. Skilling Ltd har även hunnit släppa en uppdaterad webbplats som förenklar trading, tack vara 7 schyssta funktioner. Som huvudpartner till London's äldsta fotbollslag, Fulham FC – och med ny underlicens från FCA i UK för att kunna hantera Brexit, så kommer troligen Skilling kunna få ännu mer traders från Storbritannien inom kort. Samtidigt så är det givetvis enorma mänga svenskar och norrmän som inte provat på Sveriges enda riktigt internationella trading sajt. Registrera dig här för att prova på Skilling idag!

De enda påtagliga nackdelarna för Skilling är troligen att de har vare sig MT4 eller MT5, samt att de fortfarande inte har precis alla instrument att handla med. Vi saknar bland annat lite fler aktieindex och några fler exotiska valutapar. Men deras egen plattform för trading fungerar enastående, vi påstår till och med att den är smidigast, snyggast och enklast att jobba med i hela branschen. För alla som är vana att hantera valutahandel med cTrader så går det även att handla hos Skilling genom den.

Men förutom ovanstående små nackdelar så bör det klargöras att bolaget är den säkraste valutamäklaren i Sverige, med Optimizer Invest som största investerare. De jobbar alltid med att ta bolag till nästa nivå och det är precis vad som gjorts med Skilling. Sedan André Lavold blev VD så har han bland annat sett till att man kan göra verifiering med BankID, så att det går blixtsnabbt att komma igång både för svenskar och norrmän. Gällande insättningarna så har hans team på Skilling också sett till att Swish och Klarna blivit nya insättnings- och uttagspartners. Men givetvis så kan du även sätta in med Trustly, VISA-kort, Mastercard, Skrill eller banköverföring om du hellre kommer igång med Skilling på de viset.

Plus500 Logo

Vilken sajt är bäst för mobil CFD trading?

Allra bäst för mobil CFD trading 2020 blir Plus500, som har bredast utbud och en sajt som är som skapad för mobiler. Ja, de tar verkligen användarvänligheten till en ny nivå för trading via mobilen. Det som vi kanske gillar mest av allt är att Plus500 laddar blixtsnabbt, oavsett om du kör på 4G, 5G eller någon lägre hastighet som ibland är möjligt på landsbygden eller länder där teckningen helt enkelt är sämre. Långsamma sidor kan vara extremt retligt, men just vid trading på mobilen så är det oacceptabelt. Det är just här som Plus500 verkligen lyckats med något unikt. Bolaget har över 2000 instrument att handla med genom CFD'er.

När det kommer till handel av olja från mobilen med CFD'er, så är Plus500 utmärkta. De har nämligen CFD-optioner och flera andra instrument kategorier att handla med CFD'er.
Du väljer själv vilken produkt som passar dig bäst! Deras användarvänliga hemsida visar upp alla “relaterade” instrument, så det blir enkelt för dig att jämföra vilken produkt som passar bäst för din mobila råvarutrading. När det kommer till aktier så finns det inga begränsningar för Plus500. Du kan handla från Sverige, Norge, Danmark, USA, Australien, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Japan, Singapore, Italien, Finland, Belgien, Nederländerna, Schweiz, Spainien, Österrike, Grekland, Polen, Portugal, Irland och Hong Kong. Plus500 Ltd är börsnoterade i Storbritannien med tickernamnet PLUS givetvis. Så vill du göra det enkelt för din mobila valutahandel, läs mer om Plus500 eller prova dem direkt idag!


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: EUR100
Beskrivning: Bäst på mobil trading. Flest instrument. Börsnoterade. All trading på ett ställe!

Riskvarning: 79% av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar hos denna leverantör.


Skilling's gröna logotyp

Bäst för blankning med CFD'er

Många vill blanka, men få “kan” eller “vet” hur de ska göra när de inte tror på en aktie. Traditionell aktieblankning bygger på att du ska låna aktier av någon som är villig att låna ut. Så steg ett är att du ska hitta någon som vill låna till just dig, för precis så mycket som du vill satsa. Det är inte alltid det enklaste utan extremt bra kontakter. Samtidigt så är det ofta en rejäl avgift som tillkommer vid lån av aktier. För en aktie som kostar 120 kr, så kan avgiften ibland vara så hög som 20 kr för att få låna aktien i 6 månader. Som tur är så finns det företag som gjort det enklare med blankning. Ja, vi talar om Skilling och deras tydliga, klara kostnader för att blanka en aktie, råvara, index eller kryptovaluta med CFD'er. Istället för att hitta utlånare som tar brutala avgifter, så köper du istället en CFD, dvs “contract for difference”. Skilling är den som ställer ut kontrakten och tar en på förhand bestämd avgift för detta.

Blankning av aktien Beyond Meat
Exempel: Hur blankar man 10 Beyond Meat aktier?
Du går in på Skillings hemsida och väljer BYND.US eller skriver in företagsnamnet på bolaget du vill blanka. Sedan väljer du antalet aktier och får automatiskt upp kostnaden. Se till att även hålla koll på belopp som behövs och exponering, så att du har tillräckligt på kontot. Förslagsvis så ställer du även in en stopp-loss och take-profit, för att kunna hämta hem vinsten medan innehavet ligger plus eller begränsa förlusten om innehavet går i fel riktning. Som du ser på exemplet med Beyond Meat så ligger spreaden på 0.57%, dvs avsevärt mycket billigare och otroligt mycket enklare än att låna fysiska aktier från någon. Blankning med CFD'er är den nya, moderna typen av blankning som kommer vara den stora drivkraften bakom nästa stora börsnedgång. Är du redo? Har du ett konto hos Skilling så att möjligheten finns att blanka med CFD'er? Om inte – registera dig nu med ett demokonto och prova på låtsas först!

Hur har Skilling lyckats så bra?

+ Företaget har väldigt drivna ägare som är fokuserade på att bli bäst. De jobbar inte alltid vanliga kontorstimmar för att lyckas, utan är redo att köra 18-20 timmars dagar för att nå dit målet är satt, dvs att bli bäst i världen på trading.
+ De använder teknik som ett vapen. Med supersnabba orderavslut och jättetydliga förklaringar till vad det kostar eller vad man tjänar på valutahandel, så ger Skilling transparens inom trading ett nytt namn. Tackar, precis vad marknaden behöver!
+ Deras marknadsföring kommer troligen öka väsentligt under 2020 i takt med att de utökar till fler marknader och har lärt sig vad som fungerar.
+ Så fort du har ett instrument du tycker saknas så ta upp det med Skilling. De är lyhörda och är redo att lägga till nya valutor, aktier, index eller råvaror – så länge det finns intresse och någorlunda potential för handelsvolym.
+ Genom Skilling blir det enklare att blanka med CFD'er, återigen för att bolaget lyckats förenkla saker. Du ska bara behöva trycka på en knapp för att blanka en aktie du inte tror på. Visst, det görs med CFD'er och är inte exakt samma sak som att blanka “på traditionellt vis”, men effekten är väldigt snarlik och går en aktie ner medan du blankat så tjänar du pengar. Alla kostnader för finansiering av blankningspostioner med CFD'er skrivs ut tydligt av Skilling.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Avslut på 0.01 sekunder? Det är möjligt hos Skilling med EUR/USD enligt våra tester!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Riskvarning: 73% av retail kunder förlorar pengar.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.