fbpx

Magnus från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 45 minuter sedan.

» Prova IG du med.
70% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Årets final i NFL gick av stapeln igår söndag och inatt stod det klart att LA Rams gick segrande ur striden med 23-20 mot Cincinnati Bengals. Med som sponsorer för Super Bowl fanns inte mindre än tre stora onlinemäklare för kryptovalutor – eToro, FTX och Crypto.com.

Super Bowl är måhända inget sportevenemang som lockar storpublik i Sverige, men i USA – där amerikansk fotboll mer eller mindre är nationalsport – är det givetvis desto större. Årets final ägde rum på alldeles nybyggda SoFI Stadium i Los Angeles, där hemmalaget LA Rams mötte motståndarna Cincinnati Bengals. Endast en gång tidigare, genom hela Super Bowls historia, har den stora finalen spelats på ett av lagens hemmastadium. Att LA Rams dessutom stod som vinnare när matchen var över gjorde förstås det hela än mer speciellt.

Med tanke på vilken publikmagnet detta superklassiska megaevent är, vill förstås många företag gå in som sponsorer. Exponeringen är enorm. Den som kollade in finalen igår la kanske märke till att kryptovalutor var en tydlig trend bland sponsorerna för den här finalomgången. Hela tre stora plattformar fanns respresenterade i år – eToro, FTX samt Crypto.com. Det faktum att ett av världens största sportevenemang tar in kryptomäklare som sponsorer får anses vara en tydlig bekräftelse på att krypto de facto är glödhett just nu – och att trendkurvan bara fortsätter att peka uppåt.

Crypto.com, eToro och FTX är tre av branschens största

Vare sig man är insatt i kryptovalutor och handel med dessa eller inte, är man förmodligen bekant med såväl eToro som Crypto.com och FTX. Samtliga tre plattformar tillhör några av branschens största när det kommer till trading med virtuella valutor, och i eToros fall är man också framstående inom handel med andra typer av tillgångar. Inte minst valutor och råvaror – och då framförallt genom copy trading, vilket eToro var bland de absolut första att introducera på marknaden.

eToro satsar på full fart framåt med kryptovalutor

Hos eToro kan användare välja och vraka bland ett stort antal kryptovalutor för trading med CFD:er. Både stora väletablerade coins som Ethereum och Bitcoin, samt nyare tillskott med stor potential – däribland Solana och Dogecoin.

Nytt hos eToro är också den helt unika MetaVerse-portföljen, i vilken ett fyrtiotal instrument är inkluderade – samtliga med koppling till Metaverse. En av årets, och framtidens, hetaste trender. Instrumenten består av såväl aktier i bolag med inblandning i Metaverse – till exempel Nvidia och Microsoft – som kryptovalutor utvecklade speciellt för användning i Metaverse. Bland andra Sandbox och Decentraland. Metaverse-portföljen kan vara ett attraktivt alternativ för dig som vill få exponering mot både krypto och Metaverse, men som önskar en bättre riskspridning än vad enskilda instrument ger.

Förutom utmärkta villkor, bra utbud och en grym plattform för copytrading, erbjuder eToro också kryptohandel med eller utan hävstång. Något som inte är helt lätt att hitta, men för vilket efterfrågan är stor. Det finns få lika användarvänliga och proffsiga sajter som eToros. Prova själv idag!


Betyg: 9.5/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Testa en av marknadens största för krypto! Investera i en unik Metaverse-portfölj du med!

Riskvarning: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


FTX – nykomling med stor potential

Nästa Super Bowl-sponsor är kryptoplattformen FTX. En hyfsat ny aktör på marknaden, lanserad 2019 av techmiljardären Sam Bankman-Fried. FTX har på bara ett par år blivit mycket populär och kan stoltsera med en imponerande användartillväxt. Sajten lockar framförallt med mycket bra villkor för hävstångshandel med krypovalutor. Liksom många andra renodlade kryptomäklare är FTX inte reglerad inom EU – här sticker dock eToro ut – varför maximal hävstång är mycket generös. Hos FTX kan du handla såväl CFD:er som terminer och optioner för krypto med belåning på upp till 1:101.

Mer om FTX finns att läsa här. Vill du testa plattformen på en gång kan du bli kund hos FTX här.

Sist men inte minst – Crypto.com

Tredje och sista kryptosponsorn för Super Bowl är Crypto.com. En av de mest kända kryptoplattformarna, tillika en av dem med bäst utbud av coins och flest antal instrument och tjänster.

Crypto.com satsar mycket på att överbrygga glappet mellan vanliga fiatvalutor och nya virtuella coins. Sajten har många finesser som möjliggör enklare och smidigare användning av kryptovalutor i vardagen, vilket troligen också är varför den lockar så många användare. Här finns också goda möjligheter att genom ränteintäkter på befintliga innehav tjäna bra pengar på dina tillgångar. Tremånadersräntan för insättningar som överstiger $10 000 ligger exempelvis på 6-12%, medan årsräntan varierar mellan 4,5%-10% beroende på tillgång. Prova själv Crypto.com idag!

Varför är Super Bowl + kryptovalutor = sant?

Årets Super Bowl var den första, så vitt Valutahandel känner till, där inte bara en utan flera företag inriktade specifikt på kryptovalutor fanns med bland sponsorerna. Givet den utveckling kryptomarknaden sett det senaste året och hur pass mycket intresset för digitala valutor stigit under pandemin, var det däremot inte helt förvånande. Kryptovalutor har aldrig varit mer rätt i tiden än de är nu, och med den exponering Super Bowl ger känns sponsorskap från plattformar som just eToro, FTX och Crypto.com som en perfekt matchning.

Från att länge ha varit något som främst intresserat techmänniskor och traders med näsa för nya och våghalsiga instrument, har krypto under framförallt det senaste året utvecklats till något betydligt mer mainstream. Instabilitet i världsekonomin och minskat förtroende för det centraliserade finansiella systemet har gjort att allt fler fått upp ögonen för ett digitalt alternativ som står utanför statlig kontroll. För några år sedan lös sponsorer med annonser för kryptohandel troligen med sin frånvaro på ett event som Super Bowl. Intresset bland allmänheten fanns vid det laget ännu inte där. År 2022 är läget ett helt annat. Digitala valutor är idag något som riktar sig till alla, och som med de olika instrument och alternativ som finns också faktiskt är tillgängliga för alla.

Såvida utvecklingen på marknaden inte plötsligt tar en rejäl u-sväng, känns det relativt givet att företag verksamma inom krypto kommer synas som sponsorer på såväl Super Bowl, som andra liknande jätteevent även framgent.

Vill du lära dig mer om handel med kryptovalutor och få tips om olika mäklare? Valutahandel har en mängd intressant läsning på ämnet. Här hittar du mer information om de största kryptovalutorna – och här kan du se vilka de bästa kryptomäklarna på marknaden är.

Betyg: 9.2/10
Minsta insättning: 10 kr
Beskrivning: Handla den underliggande tillgången för kryptovalutor smidigt direkt här.

Riskvarning: Över hälften av alla användare förlorar pengar hos denna mäklare.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.