fbpx

Johan från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren CEX för 22 minuter sedan.

» Prova CEX du med.
Som vanligt ska man aldrig riskera pengar man inte har råd att förlora.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Libertex: Online trading på svenska!
Klicka för större bilder

Libertex har under 2019 nått 2.2 miljoner kunder över hela världen. Över 700 personer är anställda på bolaget som drivs av VD Michael Geiger. Det finns över 250 tillgångar att handla med, inte minst flertalet av alla intressant valutapar och mer än alla kryptovalutor du kan drömma om. Ja, du läste rätt. Över 80 kryptovalutapar är tillgängliga med extremt låg spread. Riskvarning: Snäva spreads gäller. Kontrollera spreads i Libertex-plattformen här. Vad sägs om utbud såsom Ark, vanliga Bitcoin, BitcoinGold, BitcoinCash, Dash, Dogecoin, DigiByte, DragonChain, Ether, Ethereum classic, EOS, Factom, Golem, IOTA, Litecoin, Monero, Zcash och Waves för att nämna några.
Du har verkligen allt från shitcoins (dåliga kopior av Bitcoin) till altcoins eller de senaste kryptovalutorna. Du behöver inte använda fiatpengar för att handla, men kan givetvis göra det med kort eller banköverföring vid önskemål. På Libertex finns verkligen allt från krypto till svenska valutapar - Prova själva med en gratis PFD-bok idag!

Libertex

Libertex logo

Totalt betyg

9.43/10

Betyg-detaljer

10
9
9
10
9
9
10

 • Min. insättning

  EUR20

 • Plattformar

  2

 • Grundat

  1997

 • Licenser

  4

 • Land

  Cypern

 • Råvaror/Krypto

  Ja, Ja

 • Aktiehandel

  Ja

 • Svenskt språk

  Ja

 • Support

  Ja

 • Valuta insättning

  SEK EUR GBP USD

 
Varför ska man lita på Libertex? Bolagar har hålla på sedan 1997 och har fullt av nöjda kunder. Det internationella varumärket med kunder från 100 olika länder finns numera även på svenska. Cryptomäklaren har vunnit ett 30-tal priser från finansiella tidskrifter, mässor och institutioner för sin kundsupport och innovativa tekniska lösningar för krypto, valutahandel och råvaror.
 
Upp till 30x hävstång för nybörjare är möjligt. Det är standard för valutahandel världen över. Men ifall du vill använda lägre hävstång så stoppar du bara in lite mer pengar. Du kan t. ex stoppa in 1000 EUR och handla med 1x hävstång om du föredrar det. Eller 5x hävstång med 200 EUR. Det är helt upp till dig. För kryptovalutor så är max belåning 2x och för index så är det 20x belåning som är maximalt. För enskilda aktier så är 10x belåning maximalt när man handlar med CFDer.
 


 
+ Enkla videos för att lära dig om valutamarknaden
+ Gott om signaler för hjälpa traders att hitta bra affärer.
+ Smidigt att lägga orders, stop-loss, hämta vinst och ta ut pengar!
+ Du får en gratis PDF-bok när när du registrera dig här!

 
- Rätt minimalistisk hemsida. Kunde haft mer information och fakta om utbudet.
- Dålig sökfunktion: Hittar verken belåning eller aktiehandel kunde hittas.
- Skydd mot negativ balans finns.
 
Libertex har en väldigt bra egenutvecklad plattform. För att komma igång och uppleva plattformen så får du 50 000 kr att handla med själv, som låtsaspengar. Prova Libertex egen plattformen!

Ifall du hellre handlas med den mest populära plattformen för valutahandel, MT4, så finns det givetvis även ett sådant konto hos Libertex. Som du kan se på bilderna så är det en storslagen plattform och den har fått flera utmärkelser. Den går utmärkt på både mobil eller dator. Prova Libertex på MT4 med demokonto! 
Supporten är på engelska och finns tillgänglig dygnet runt. Så det är inga konstigheter här. Prova live chatt eller email support, båda är riktigt snabba och proffsiga.
 
Libertex är licenserade inom EU, bland annat på Cypern, enligt nedanstående jurisdiktion(er).

EU-licens, på Cypern: Ja, Indication Investments Ltd (#164/12)
Annan Licens: Ja, Libertex International Company Limited (Kingstown, St.Vincent & the Grenadines)
 
 

Kan jag bara handla krypto hos Libertex?

Nej, Libertex har även gott om valutapar att handla samt ett antal råvaror såsom olja och guld. Det finns även flera större aktieindex att handla med CFD'er, såsom Dow Jones, DAX, Nasdaq och S&P 500.
  Inga fler nyheter om Libertex tillgängliga.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.