fbpx

Kristian från Stockholm

Registrerade sig hos valutamäklaren eToro för 6 minuter sedan.

» Prova eToro du med.
79% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Crypto farming eller yield farming är en av de senaste trenderna inom kryptovalutor. Det innebär att man lånar ut sin kryptovaluta och blir liquidity provider (LP) för decentraliserade crypto exchanges. I utbyte får man ta del av intäkterna som crypto exchangen tjänar på transaktionsavgifter.

Varför detta numera är så populärt är för att det är ett spännande sätt att tjäna pengar passivt genom att äga och hålla kryptovalutor. Hos Pancakeswap tjänar man framför allt sin ersättning i form av CAKE token men det beror på vilken likviditet man lånar ut. Man ska dock inte glömma att utlåning i egenskap av likviditets provider innebär att man utsätter sina tillgångar för exponering mot det dem faktiskt används till, exempelvis för utlåning genom smarta kontrakt eller liknande. Är smarta kontraktet felaktigt uppsatt och/eller blir utsatt för en hackerattack så kan tillgångarna försvinna och då förlorar man dessa. Detta har hänt vid ett flertal tillfällen under senaste året.

Här nedan kan du få fram statistik och värdering för din yield farming hos Pancakeswap. Allt du behöver göra är att ange din wallet-adress som håller tillgångarna på BSC-kedjan.

Statistik på yielding hos Pancakeswap

Ange din BSC wallet adress nedan
Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.