fbpx

Martin från Göteborg

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 24 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
76% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Har du Stellar i din wallet, men är osäker på hur du kan använda dessa? Som tur är så har vi listat framstående valuta- och kryptomäklare med Stellar, samt några online trading sajter och kryptomäklare. Lär dig mer om PayPal betalningar från valutamäklare och se vilka som är lämpliga att handla med nedan.

7 tradingmäklare erbjuder betalmetoden Stellar

Stellar är helt gränslös och väldigt kraftfull. Du kan handla med alla sorters pengar; dollar, euro eller Bitcoin. Stellar har konstruerats för att sammanknyta alla världens finansiella system till ett enskild nätverk. Ifall du har Stellar i din wallet, så kan det vara ett smidigt alternativ att prova någon av mäklarna listade nedan. En insättning med Stellar går normalt omedelbart, vilket innebär att du kan vara igång med spännande trading inom kort.

Nedan listar vi de mäklarna vi rekommenderar med högst betyg först.

Fakta

Officiell webbplats: https://www.stellar.org.
Grundades: 2012.

Varför bry sig om Stellar?

Ifall du har pengar över på Stellar, oavsett vilken valuta- eller krypto – så kan det användas på en rad olika kryptomäklare.

Hur skapades Stellar?

PayPal grundades i xxxxx.

Vilka avgifter finns med Stellar?

asdas

Vad är fördelarna?

+
+
+
+
+
+

Vilka nackdelar finns?

Hur kommer man igång?

asdsadsa

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.