fbpx

Niklas från Lund

Registrerade sig hos valutamäklaren AvaTrade för 34 minuter sedan.

» Prova AvaTrade du med.
71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
Vi på Valutahandel.se har nu hjälpt nyfikna traders att lära sig handla valuta, råvaror och andra instrument på nätet i längre än 10 år. Här finns något för alla, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren. Det finns många oseriösa aktörer på nätet som vi vill hjälpa dig att undvika. Bara den bästa är bra nog när man vill handla valuta, råvaror, crypto eller varför inte aktier. Därför har vi recenserat ett fyrtiotal olika mäklare och deras handelsplattformar för att komma fram till vilka som är bäst.

 

 

Valutaskolan – En introduktion

Här nedan sammanfattar vi några av de första och viktigaste stegen från vår valutaskola. För dig som är ivrig att komma igång så kan det fungera som en bra sammanfattning men för dig som vill ta mer tid på dig så kan du läsa igenom hela vår utförliga valutaskola här.

›› Välj den bästa mäklaren för ditt behov, t.ex. Skilling som är vår egna favorit för valutahandel, och gå vidare enligt stegen nedan.

1. Demokonto – För att lära sig trading på nätet på bästa sätt bör man läsa om hur man gör i kombination med att man utför det praktiskt. För att inte riskera några pengar innan du lärt dig erbjuds ofta demokonton, där man alltså handlar för låtsas-pengar. Börja med att skapa ett gratis demokonto hos den mäklare ovan som stämmer bäst in på vad du söker.

2. Insättning – När du känner dig redo att handla för riktiga pengar verifierar du ditt konto och gör en inbetalning till handelsplattformen. Man ska aldrig riskera mer pengar än man har råd att förlora. Därför rekommenderar vi dig att börja med att sätta in 100-500 EUR som mest. Insättningar kan vanligtvis göras med betalning via bankkort, men ibland också med andra betalmetoder.

3. Trada en position – När du ska trada, eller ‘gå in i', din första position så är det framför allt några saker som är viktiga att tänka på. Välj vilket instrument du ska handla, t.ex. USD/SEK, Guld eller kanske Bitcoin? Tror du värdet går upp eller ner? Glöm aldrig sätta en stop-loss inställning för att minimera risken i varje position.

När du gått igenom ovanstående steg har du gjort din första trade. Grattis!
›› Har du inte gått igenom stegen än? Kom då igång du också, med en av de bästa plattformarna här.

›› Känner du att du behöver ännu mer hjälp på vägen? Läs då den enkla 4-stegs guiden till Skilling här

Riskvarning: Som alltid när det kommer till finansiell risk så ska man aldrig riskera pengar man inte har råd att förlora. Speciellt nu när marknaden är extra volatil (stora rörelser både upp och ned).

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.