fbpx

Albert från Torekov

Registrerade sig hos valutamäklaren Skilling för 6 minuter sedan.

» Prova Skilling du med.
82% av retail kunder förlorar pengar.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Israeliska onlinemäklaren eToro firar 16-årsjubileum under 2023. Sedan starten 2007 har sajten gjort en imponerande resa från okänd start up med höga ambitioner till en av världens största plattformar för såväl valutahandel, som för trading med krypto, aktier, råvaror och andra premiumtillgångar. Låt oss ta en titt på hur eToro utvecklats under de senaste 16 åren och hur företaget transformerat finansiell trading i grunden.

2007 var året då Steve Jobs presenterade den allra första upplagan av iPhone. Det var också året då Angola gick med i OPEC, Norden passerade 25 miljoner invånare för första gången och operativsystemet Windows Vista släpptes för privat bruk – bland många andra betydelsefulla händelser.

2007 var också året då en helt ny onlinemäklare slog upp portarna till vad som senare skulle bli en av världens största plattformar för finansiell trading. Sedan dess har mycket hänt i eToro som bolag, likväl som att de bidragit till stora förändringar för kunder inom trading runt om i världen. Såväl för flaggskeppet copy trading, men också vad gäller utbildning, säkerhet och kvalitet.

En pionjär inom copy trading

Under sina snart 16 verksamma år har eToro kanske allra mest gjort sig kända för att vara en pionjär inom copy trading – även kallat social trading. Idag har plattformen ett världsomspännande community med traders från jordens alla hörn som delar, inspirerar och lär av varandra.

Med eToros copy trading kan handlare på alla nivåer inspireras av andra traders och kopiera andras framgångsrika strategier. Ett koncept som går ut på att dela med sig, att utbyta kunskaper och erfarenheter samt att både få inspiration av andra likväl som att även dela egna tips, strategier och tekniker.

Över årens lopp har eToro fått sällskap av fler mäklare som också insett populariteten och värdet i copy trading – men fortfarande är eToro ohotad marknadsledare i kategorin copy trading-mäklare. Här finns det största communityt, den bästa plattformen för copy trading och mest erfarenhet.

Fokus på utbildning och kraften i delad kunskap

Förutom copy trading har eToro också gjort stor skillnad för utbildning och kunskapsspridning generellt. För de som inte väljer social trading har sajten ett av marknadens mest generösa utbildningsmaterial – med allt från tutorials till podcasts, webinarier, e-böcker och mer därtill i den fullmatade eToro Academy. Utbildningsmaterial finns för traders på alla nivåer, och är också uppdelat därefter i etoro Academy. En finess som gör det enkelt att navigera och hitta rätt.

Verktyg och hjälpmedel

Precis som utbildning för rätt kunskap inom trading är kvalitativa verktyg och hjälpmedel också en viktig framgångsfaktor. Sedan starten 2007 har eToro promotat ett generöst utbud av olika tools för trading och utvecklat flera smarta system för att underlätta för kunder, likväl som öka deras möjligheter att lyckas.

Bland eToros unika system och verktyg finns bland annat den populära tekniken för copy trading, med vilken användare snabbt och enkelt kan kopiera andras strategier och system med bara ett klick. Sajtens har också introducerat marknaden för flera smarta portföljer kompletta med ett antal noggrant utvalda tillgångar utifrån olika inriktningar. Dessa portföljer besparar kunderna jobbet med att själva analysera, undersöka och allokera innehållet och ger automatiskt en bra diversifiering med optimal sammansättning av tillgångar.


Betyg: 9.67/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Välj mellan tusentals tillgångar och bli en del av världens största tradingcommunity du med. Prova eToro nu!

Riskvarning: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


God transparens och ökad trygghet

Sist men inte ger 16-årsjubileumet också skäl att belysa eToros inverkan på att göra valutahandel och annan online trading tryggare och säkrare för kunder. Sajten är reglerad i ett flertal jurisdiktioner runt om i världen – däribland EU, vilket väger tungt och är det mest fördelaktiga ur konsumentskyddssynpunkt – och har med sitt fokus på transparens, licensiering och genomlysning bidragit till en högre säkerhetsstandard på marknaden generellt.

Samtidigt har man också flyttat gränser och fortsätter hela tiden att utveckla online trading, vilket bevisar att reglering inte är något hinder för stora möjligheter.

För vem passar eToro som mäklare?

En av eToros stora framgångsfaktorer är att plattformen passar traders på alla nivåer. Det är enkelt att signa upp sig, plattformen är användarvänlig och intuitiv och det finns både utbildningsmaterial och instrument för alla olika nivåer – från totala noviser till de med många års erfarenhet i ryggen. Är du nybörjare inom valutahandel och annan online trading är eToro ett utmärkt val som erbjuder goda möjligheter att både lära, utvecklas och lyckas.

Vad gäller tillgångar har eToro ett komplett utbud av allt från valutor och krypto till aktier, råvaror, index, ETF:er, unika portföljer och mer därtill. En bredd som gör mäklaren passande för såväl dig som vill rikta in dig på något särskilt – exempelvis krypto där eToro verkligen vuxit senaste åren – eller som vill samla handel på olika marknader på ett och samma ställe.

Så blir du kund hos eToro

Registrering hos eToro kan göras via webben eller i den egna appen. En sedvanlig KYC-process görs och så fort verifieringen är färdig kan du komma igång och handla. I vår recension om eToro kan du läsa mer specifika detaljer om lägsta insättning och insättningsbelopp.

Valutahandel rekommenderar att du börjar med ett demokonto innan du går live. Med eToros demokonto får du chans att prova plattformen under 30 dagar med fiktiva medel i en autentisk tradingmiljö – helt utan risk eller kostnader. Öppna ditt demokonto hos eToro här.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2023 www.valutahandel.se All Rights Reserved.