fbpx

Tina från Lund

Registrerade sig hos valutamäklaren NS Broker för 20 minuter sedan.

» Prova NS Broker du med.
61% av NSFX Limited's retail kunder förlorat pengar när de har handlar CFDer.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Värdet för Kryptovalutor har återhämtat sig under den senaste veckan och det ser ut som att tjurarna har tagit över. Den första veckan av april har visat vara en injektion i krypto-branschen och det totala marknadsvärdet har ökat kraftigt.

Flertalet kryptovalutor har stigit med 20% och andra så mycket som 80% i värde. Det totala värdet, eller “Market Cap”, har återhämtat sig och befinner sig på sin högsta punkt sedan november 2018. Det totala värdet av alla kryptovalutor är i skrivande stund 185.89 miljarder dollar.

Sedan den senaste dippen som började i januari 2018 har också listan över de fem största kryptovalutorna ändrats lite. EOS har tappat från femte största till sjätte största och Stellar ligger inte ens nära längre. Vi har också sett ett par hardforks som skapat nytt och delat fokus.handla kryptovalutor online

För en kort uppdatering av krypto-marknaden följer här den nya Top 5 listan.

Bitcoin BTC

Klassikern är fortfarande störst, marknadsvärdet för BTC 93 157 768 226 USD. Det är mäkta stort och nästan fem gånger större än tvåan i listan.

93.1 miljarder dollar gäller för endast Bitcoin. Bitcoin Cash har vuxit enormt och finns längre ner på listan, men andra avstickare från BTC har också ett anséeligt marknadsvärde.

Bitcoin SV (Bitcoin Satoshi Version) ligger på en 12e plats i listan med ett värde av 1 505 359 520 USD. Det andra myntet från denna fork, Bitcoin ABC, finns inte med på top 100. Däremot ligger Bitcoin Gold på en 27e plats med. BTG har ett marknadsvärde på 326 545 782 USD. Även Bitcoin Diamond finns med på en respektabel position. BCD återfinns på en 44e plats med ett värde av 189 381 448 USD.

Den senaste veckan har priset för BTC stigit med 27.6%.

Ethereum ETH

Ether har också återhämtat sig starkt. Ethereum ETH ligger två på listan med ett marknadsvärde av 19 238 349 322 USD. Den forkade versionen Ethereum Classic står för tillfället på en 17e plats och ETC har ett marknadsvärde av 814 783 040 USD.

Det som är spännande med Ethereum är att de har en 4-stegs plan för utvecklingen av sitt blockchain samt för sin kryptovaluta. Slutmålet kallas “Ethereum 3.0” och är planlagt för 2020 eller 2021 beroende på hur snabbt det minas.

Den senaste veckan har priset för ETH stigit med 27.4%.

Ripple XRP

Ripple fortsätter att utvecklas och behåller sin plats på Top 5-listan. På en tredje plats har XRP ett marknadsvärde av 15 083 236 176 USD.

Under den senaste veckan steg priset för XRP med 15.6%.

Bitcoin Cash BCH

Bitcoin Cash har vuxit och ligger har ny marknadens fjärde största värde. I skrivande stund har BCH ett marknadsvärde på 5 580 840 359 USD.

Under den senaste veckan steg priset för BCH stigit med 85.8%.

Lite Coin

På en femte position finner vi Lite Coin. De har lyckats hänga kvar med i toppen och för tillfället har LTC ett marknadsvärde av 5 576 005 796 USD.

Under den senaste veckan steg priset för LTC stigit med 48%.


Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2022 www.valutahandel.se All Rights Reserved.