fbpx

Noel från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren AvaTrade för 45 minuter sedan.

» Prova AvaTrade du med.
71% av icke-professionella investerarkonton förlorar pengar när de handlar hos AvaTrade.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Hur kan du bäst positionera dig för att tjäna pengar på valutahandel?  En av de främsta anledningarna till att varje valutahandlare, oavsett om det är en nybörjare eller en erfaren trader gör affärer, är att kunna göra en bra vinst från valutahandeln. Samtidigt så vill man givetvis investera minimalt med ansträngningar och kostnader.

Men möjligheten att en trader gör en vinst i valutahandel hemifrån är föremål för flera faktorer som inkluderar en god utbildning innan de ger sig in på marknaden, och antar rätt indikator samt implementerar sofistikerade färdigheter och insiktsfulla strategier. Ifall du inte redan gått igenom vår valutaskola, så är det normalt en bra start för alla som vill syssla med trading hemifrån. I den här artikeln tittar vi på några av de möjligheter som du kan utnyttja för att tjäna pengar på valutahandel samtidigt som du kanske lär dig några fler faktorer som påverkar valutakurserna.

3 Bästa sätten att tjäna pengar på valutahandel

Om du verkligen är intresserad av att tjäna pengar som valutahandlare, var vänlig uppmärksam på de punkter som vi kommer att lista nedan. De bästa 3 sätten att tjäna pengar på valutahandel inkluderar följande:

Använda hävstång

Nästan alla valutamäklare erbjuder en viss hävstång för sina handlare. Nivån på den hävstång som erbjuds baseras på vissa faktorer. Detta brukar vara 1:5 för index, 1:10 för råvaror och mindre valutapar eller 1:20 upp till 1:30 för större valutapar. Hävstången kan hjälpa dig att göra större vinster, även om de inte ursprungligen tillhandahålls för att du ska kunna tjäna mer pengar. Hävstång kan också leda till fler förluster om du inte använder det på rätt sätt.

Med hävstång kan en trader tjäna rimlig vinst även om kapitalet de har att arbeta med är litet. Antag att det inte finns någon hävstång, och vad du måste handla är 200 dollar. Om priset rör sig fem procent till din fördel blir vinsten du gör 10 USD. Icke desto mindre, om du väljer en mäklare som erbjuder dig en hävstångseffekt på 1:50, kommer värdet du kommer att använda för att öppna en position att vara 10 000 dollar och en kursrörelse på tre procent som gynnar dig gör att du kan tjäna 300 dollar. Den enda valutamäklaren som vi känner till med variabel hävstång, som du själv kan bestämma (utifrån vissa gränser), är eToro.

Om du vill använda hävstång måste du förstå att denna hävstång inte bara ökar dina chanser till högre vinster utan också kan leda till att du gör förluster som överstiger din ursprungliga insättning.


Betyg: 9.5/10
Minsta insättning: 500 kr
Beskrivning: Upplev eToro's egna plattform som erbjuder variabel hävstång efter eget tycke. Prova nu!

Riskvarning: 81% av privata investerare förlorar pengar när de handlar CFD med eToro.


Valutahandel med Metratrader eller cTrader

För att bli en framgångsrik handlare på finansmarknaderna måste du börja med en bekväm och multifunktionell handelsplattform. Enligt alla standarder är MetaTrader4 och MetaTrader5 de bästa lösningarna för den moderna valutahandlaren!

Miljontals handlare runt om i världen gör MetaTrader till sitt val på grund av plattformens exceptionella fördelar. MetaTrader ger handlare möjlighet att dra full nytta av rörelsefriheten. En viktig fördel med Metatrader är att du kan hålla dig aktiv när du handlar valuta från smartphones och surfplattor. Dessutom erbjuder webbplattformen ännu fler möjligheter och gör det möjligt för användare att arbeta från vilken webbläsare och vilken enhet som helst. Genom att välja det mest lämpliga sättet från en mängd olika val kan du handla dygnet runt.

MetaTrader-plattformen förser användare med handelsrobotar, handelssignaler och andra funktionella verktyg och attribut som kan användas från en enda kraftfull handelsplattform. Det hjälper valutahandlare att handla smidigt för att kunna uppnå önskvärda resultat. En ytterligare fördel som MetaTrader erbjuder är de faciliteter som stöder råd från professionella på marknaden. Du kan förankra rekommendationerna för att investera och handla smart över olika domäner. Teknisk analys är en viktig aspekt av handeln med finansiella tillgångar online. Kärnan i den tekniska analysen är att känna igen möjliga prismönster som kan spela ut i framtiden.

MetaTrader erbjuder en utmärkt miljö för tekniska analytiker att genomföra omfattande prisanalyser på ett brett utbud av tillgångar. Användare har tillgång till 38 tekniska indikatorer, 44 grafiska objekt och 21 tidsramar, förutom möjligheten att komplettera dessa med obegränsade diagram på ditt handelsutrymme. Det är nu mycket lättare än någonsin på MetaTrader att utföra fundamental analys i realtid. Leta efter en mäklare som ger handlare alla nödvändiga verktyg, tjänster och funktioner som behövs för att uppnå sin handelspotential.

En av de mest tekniskt fulländade plattformarna är annars cTrader. Här kan du se orderdjup och lägga limit ordrar samt använda många andra spännande funktioner. Läs vår recension av cTrader här med en topplista över de bästa alternativen.


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Nu med ny webbplats. Bättre än någonsin. Prova Skilling själv med cTrader!

Riskvarning: 71% av retail kunder förlorar pengar.


Diversifiering och riskbegränsning

De flesta handlare som vill tjäna mer vinst på valutamarknaden använder sig av två viktiga strategier:

Diversifiering: Handlare som gör flera affärer, särskilt på olika marknader med låg marknadskorrelation, har en chans att tjäna mer vinster. Innan du börjar handla, tänk på ordspråket som säger att “det är inte bra att lägga alla ägg i samma korg.” Handlare som diversifierar klokt förlorar sällan alla sina pengar i slutändan. Istället för bara valutahandel, kanske index trading kan vara passade som alternativ?

Riskbegränsning: Som trader måste du förstå sätt som garanterar en vinst på en order som redan är lönsam, till exempel trailin stop, och begränsa förluster genom användning av stop loss order och limiterade ordrar. Om du måste vinna, försök och förstå hur du kan begränsa dina förluster även om du också är uppmärksam på hur du tjänar pengar.


Betyg: 6.44/10
Minsta insättning: EUR250 (≈ 2500 SEK)
Beskrivning: Handla med över 3000 instrument genom CFD'er. Prova Capital nu!

Riskvarning: 84% av individuella investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD:er med denna provider.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.