fbpx

Per från Sundsvall

Registrerade sig hos valutamäklaren IG för 3 minuter sedan.

» Prova IG du med.
74% av alla icke-professionella investerare förlorar pengar på CFD-handel hos IG.
Visa inte igen

Följ oss på

Valutahandel.se Site Logo
featured image

Inget tycks stoppa Skilling från att förbättra sin webbplats. Den senaste uppdateringen är nu live och vår feedback kommer först till alla våra läsare, både de positiva och negativa aspekterna. Valutahandel gissar att den enormt snabba och kontinuerliga förbättringen åtminstone delvis kommer på grund av att André Lavold är så aktiv med Skilling Group. Men teamet växer givetvis också snabbt i takt med London-expansionen och deras numera 3 licenser för EU, UK och hela världen. Sist vi skrev om en större webbplatsuppdatering från Skilling var bara drygt 1 år sedan.

Nya designen för Skilling innehåller bland annat:

Tydligare framsida!
Tidigare såg det mest ut som man ”bara” köra valutahandel samt online trading från mobilen. Med den splitternya designen så är detta tydligare hos Skilling – att webbplatsen är utmärkt både från dator och mobil. Det har även blivit väsentligt mer påtagligt att man kan påbörja sin trading helt riskfritt med hjälp av demokonto. Det är helt gratis att prova ett demokonto – så signa upp här och prova Skilling demo!
Varför bry sig om Skilling?
Fördelarna visas upp mer
Framsidan visar även upp att du kan handla över 800 instrument och erhåller en riktigt konkurrenskraftig spread, från endast 0.1 punkter. Att bolaget är reglerat från 3 marknader numera är även tydligt utskrivet på startsidan. För svenskar är det fortfarande EU-reglering som gäller, vilket är en stor trygghet/säkerhet.

Instrument i realtid
Direkt på framsidan ser du även realtidspriserna för guld, silver, olja, aktier, aktieindex, kryptovalutor och vanlig valutahandel. Klickar på flikarna för att bläddra mellan olika kategorier och kan även söka efter instrument om du letar efter. Väldigt snyggt och smidigt, som allt annat med plattformen.

Transparensen framhålls
Du betalar aldrig courtage eller några dolda avgifter hos Skilling. Men det bästa av allt är att precis alla kostnader visas påtagligt i din förvalda valuta (normalt SEK för svenskar, eller EUR om du föredrar det).


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Sveriges mest transparenta valutamäklare 2020. Proffsig, enkel och lättanvänd!

Riskvarning: 73% av retail kunder förlorar pengar.


Alla tre plattformar från Skilling

+Ökad tydlighet om handelsplattformarna som erbjuds.
Många valutamäklare erbjuder bara sin egen eller en version av MetaTrader för sina traders. Hos Skilling så har designen uppdaterats med alla nya plattformar som nu ingår för dig som blir ny Skilling kund. Den egenutvecklade handelsplattformen Skilling Trader är skapad för traders på alla nivåer. Den är ytterst intuitiv och fungerar utmärkt på både mobil och dator.

+Klart snabbare
Med den nya designen så är sajten också snabbare än tidigare. Med tanke på att Skillings egna plattform var bland de snabbast i klassen redan innan så är det bara att klappa händerna och prova – om du inte redan gjort det?

+cTrader: Du får ett enormt utbud av indikatorer med hjälp av Skillings integration med cTrader. Det går att göra algoritmisk valutahandel med C # och .net genom cTrader, ifall du bara har lite tålamod och intresse att programmera själv. Alternativt, så går det att använda några av cTraders program för automatisk trading så du slipper att fixa med det själv. Plattformen är helt integrerad med Skilling trader.

+Slutligen så finns även MetaTrader 4. Den har funnits i över 15 år och är en synnerligen etablerad plattform där du kan göra automatiserad trading med EA’s.

Vilken plattform ska man välja?
Du blir automatiskt kopplad till den i vårt tyckte bästa plattformen på marknaden, Skilling’s egna. Ifall du hellre kör med cTrader eller MT4 så får du själv gå in på ditt konto och ändra inställningar. Gå till: Mitt konto – konton – välj sedan antingen cTrader eller MT4 där om du föredrar dessa eller helt enkelt är nyfiken på att prova. För cTrader så kan du köra demokonto och prova på först. Men det krävs en ny insättning på minst €100 för MT4 med riktiga pengar för att kunna prova den världskända plattformen.
Råvaror hos Skilling
Beredd för trading genom Skilling?
Ytterligare en aspekt som tas upp ännu mer distinkt är hur snabbt det går att öppna konto hos Skilling. Du kan smidigt registrera dig med BankID för maximal säkerhet och snabbhet. Sedan sätter du bara in pengar för att komma igång!

Finns det några negativa aspekter?
Vi hade gärna sett att Skilling även gav möjligheten att göra trading med MetaTrader 5, den senaste versionen och inte bara den mer etablerade varianten.
Hävstång hos Skilling
Information om hävstången står på engelska. Kanske inte så krångligt att förstå och fokus har säkert varit att få upp den kraftigt mycket snabbare sajten. Men

Det tycks endast ha blivit en uppdatering på front-end, inte för dig som är i inloggat läge. Så vi hoppas det även kommer lite spännande förbättringar för alla befintliga kunder inom kort, när de är inloggade.

För aktier med CFD’er så hoppas vi att spreaden blir ännu lägre med tiden, speciellt för Tesla och Amazon.

Fliken för transaktioner i inloggat läge fungerar inte som den ska än. Kanske är det någon tillfällig bugg?


Betyg: 9.56/10
Minsta insättning: 1200 kronor
Beskrivning: Nu med ny webbplats. Bättre än någonsin. Prova Skilling själv!

Riskvarning: 73% av retail kunder förlorar pengar.Publicerad:
Författare:

TAGGAR


Andra liknande nyheter

Här nedan kan du hitta fler liknande nyheter för att fördjupa dig i ämnet eller läsa om något relaterat.

Support


Valutahandel.se
c/o Short Selling SL
Ricardo Soriano 19
Marbella, Spanien

Kontakta oss

Vi jobbar ständigt med att utveckla sajten och lyssnar gärna på våra besökare när det kommer till förslag på förbättringar.

Har du några tips eller frågor, tveka då inte att

maila oss eller ringa oss på 08-42002330.

All handel med finansiella instrument innebär risk, så också vid valutahandel och CFD handel. Satsa bara kapital som du är beredd att förlora. CFDs är komplexa instrument som har en hög risk att förlora pengar p.g.a. hävstång. Mellan 74-89% av alla privata investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD:er. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat garanterar inte framtida vinster. Informationen på denna sajt är presenterad i utbildningsyfte och ska inte betraktas som investeringsrådgivning. Det är helt kostnadsfritt att använda vår webbplats, även för realtids-kurser i realtid. Istället för att ta betalt för att använda webbplatsen, så får vi betalt av valutamäklare och affärspartners som vi har kommersiella samarbeten med.

Footer Logo
Följ oss på

Copyright© 2010-2024 www.valutahandel.se All Rights Reserved.